Conference League-CFR Cluj rateaza victoria in fata celor de la Adana Demirspor dupa o prima repriza foarte buna.Totul se va decide in returul din Turcia.

CFR Cluj rateaza victoria in fata celor de la Adana Demirspor dupa o prima repriza foarte buna.

Totul se va decide in returul din Turcia unde trupa lui Mandorlinii va trebui sa castige in 90 de minute sau ,in caz de egalitate,in 120 de minute sau la loviturile de departajare.

Chiar daca feroviarii trec printr-o perioada de reasezare sportiva se pare ca in Europa alb-visinii joaca cu alt aplomb continuand seria rezultatelor bune din Conference League.

Clujenii au fost ieri egalii vedetelor de la Adana Demirspor pastrand sanse reale pentru returul de peste o saptamana care porneste de la 1-1.

Trupa din Gruia a inceput curajos iar Jefte a inscris spectaculor printr-o deviere norocoasa a sutului expediat din partea stanga de Camorra facan 1-0 inca din minutul 6.

A urmat o prima repriza remarcabila a clujenilor care nu au aratat ca o echipa cu lotul schimbat pe jumatate iar noul antrenor italian reusind sa ,,sudeze,, compartimentele ,echipa reusind si in SuperLiga cat si in Europa un joc bun.

Oaspetii au egalat la fel de norocosi in minutul 72 ,inscriind prin Stambouli care s-a trezit cu mingea in gheata din devierea accidentala din calcaiul lui Ndiaye,minge pe care a propulsat-o cu latul in poarta feroviarilor cu o executie precisa :1-1.

CFR Cluj: Sava – Kresic, Ajeti, Morgan – Manea, Cvek, Tachtsidis, Avounou, Camora – Bîrligea, Jefte Betancor
Rezerve: Bălgrădean, Hindrich, Krasniqi, Filip, Deac, Yeboah, Otele, Mogoș, Țîru, Lucaci, Fica
Antrenor: Andrea Mandorlini

Adana Demirspor: Karacic – Svensson, Manev, Guler, Rodrigues – Stambouli, Akbaba – Yusuf San, Belhanda, Akintola – Ndiaye
Rezerve: Ozbir, Cokcali, Dursun, Gravillon, Aydogan, Burak, Gulbrandsen, Tokoz, Nani, Erdogan
Antrenor: Patrick Kluivert 

Stadion: „Dr. Constantin Rădulescu”
Arbitru: Elchin Masiyev (Azerbaijan)

Returul se va juca in Turcia peste o saptamana iar clujenii doresc calificarea in grupele Conference League.

Foto : facebook.com/cfr1907

Distribuie pe:

Lasă un comentariu