SuperLiga-CFR Cluj pierde la Botosani in fieful ultimei clasate intr-o partida in care a fost intrecuta la toate capitolele.

CFR Cluj pierde la Botosani in fieful ultimei clasate intr-o partida in care a fost intrecuta la toate capitolele.

Deceptie mare in randul suporterilor feroviarilor care s-au vazut inselati in asteptarile lor dupa vacanta de iarna si perioada de mercato.

Cu promisiuni pompoase din partea conducerii,fanii s-au trezit urmarind la Botosanio echipa dominata la toate capitolele de catre ultima clasata din SuperLiga.

Clujenii au incasat golul infrangerii abia in minutul 62 de la Florescu insa ceea ce a dezamagit cel mai tare a fost evolutia fara orizont a favoritilor.

Suporterii alb-visiniilor au cerut plecarea lui Mandorlini pe care il considera anacronic si sunt neplacut surprinsi de transferurile din inter sezon.

Patronul clujenilor,Nelutu Varga a anuntat ca l-a demis pe antrenorul italian si ca este in discutii avansate cu Adrian Mutu,cu care este prieten bun.

Nelutu Varga a anuntat ca-l doreste pe ,,briliant,, la carma echipei :

,,Renunțăm la Mandorlini. Nu se mai poate, nu mai suport să văd echipa jucând așa. Când nu ești în stare să bați la ultima clasată nu mai avem ce să discutăm!

Nu vreau să ajung să joc în play-out. Eu vreau să mă bat la titlu. I-am dat o grămadă de șanse, dar s-a terminat.

Adi Mutu este numele viitorului antrenor. Cu Adi am discutat și anul trecut, înainte de meciul cu U Cluj. Apoi s-a întâmplat ce s-a întâmplat cu mama lui, noi am bătut cu 4-0 și am zis să nu schimb antrenorul după o victorie la scor.

O să discutăm cu el Mandorlini să o încheiem. Cred că nu e în stare să transmită mesajul în vestiar. Nu cred că avem echipă rea, dar e o problemă de comunicare din partea lui. Nu pot să contest modul în care pregătește echipa, dar nu mai pot. Nu am arătat nimic astăzi.

Nu are nicio scuză! Venise din cantonament. A avut toate condițiile acolo. Terenuri, tot. Totul a fost cum a cerut. Salariile sunt la zi. Tot ce a cerut i-am adus.

Nu mai pot, îmi doresc altceva de la echipă!,,

Foto : facebook.com/cfr1907

Distribuie pe:

Lasă un comentariu