CFR Cluj joaca maine in Danemarca-feroviarii au nevoie de puncte in grupa Conference League.

CFR Cluj joaca maine in Danemarca iar feroviarii au nevoie de puncte in grupa Conference League.

Campioana Romaniei este pe ultimul loc in grupa sa cu doar un singur punct iar deplasarea in Danemarca pentru partida retur cu Randers.

Vezi aici : https://minadestiri.ro/cfr-cluj-joaca-in-seara-asta-in-gruia-cu-randers-fc/

Cu toate acestea , matematic , clujenii inca mai pot prinde locul 2 cu conditia sa castige ambele partide ramase.

Dan Petrescu si-a facut calculele si spera :

Am văzut şi clasamentul, suntem încă în viaţă pentru locul doi. Dar pentru asta trebuie să câştigăm ambele meciuri şi dacă vom câştiga, 99% suntem pe locul doi, ceea ce ar fi extraordinar. Fizic arătăm foarte bine, de mult nu am mai arătat aşa de bine şi asta îmi dă speranţe pentru viitor.

Din fericire, mai avem şanse.Dacă vom câştiga următoarele două meciuri rămânem în viaţă, dacă le vom câştiga nu avem cum să nu ne calificăm. Normal că Alkmaar va juca următoarele două meciuri să le câştige, am vorbit şi cu antrenorul ei, merg să câştige.

Practic , daca AZ Alkmaar face cel putin egal cu Randers si Jablonec si CFR Cluj castiga jocurile cu aceleasi echipe se va clasa pe locul 2 si va merge in primavara europeana.

Citeste asta : https://stiriturda.net/cfr-cluj-rateaza-play-off-ul/?swcfpc=1

Liderii grupelor se califica în optimile competiției in timp ce ocupantele locurilor secunde aflate ,,prind,, 16-imile Conference League, alături de echipele care încheie pe locul 3 grupele Europa League. 

Distribuie pe:

Lasă un comentariu