CFR Cluj joaca in seara asta in Gruia cu titlul pe masa-FCSB a remizat aseara pe Arena Nationala cu FC Voluntari.

CFR Cluj joaca in seara asta in Gruia cu titlul pe masa pentru ca FCSB a remizat aseara pe Arena Nationala cu FC Voluntari.

Vezi si : minadestiri.ro/cfr-cluj-invinge-la-scor-de-tenis-la-pitesti-si-muta-presiunea-pe-fcsb-care-joaca-la-craiova-in-seara-asta

Cu toate ca FCSB a condus cu 1-0 si 2-1 , avand sansa de a juca cu titlul pe masa la Buzau in ultima etapa cu CFR Cluj , bucurestenii au ratat sansa asta , fiind egalati in ultimele minute de ilfoveni , partida de pe National Arena de aseara terminandu-se la egalitate : 2-2.

Inaintea jocului din aceasta seara din Gruia , clujenii au un punct ,,peste,, echipa lui Becali ceea ce inseamna ca , in cazul unei victorii asupra elevilor lui Laurentiu Reghecampf , distanta sa devina de 4 puncte.

Asadar , feroviarii au sansa de a deveni campioni cu o etapa inaintea ultimei etape si sa faca deplasarea la Buzau fara emotii , in tricouri de campioni.

Partida din Gruia nu mai are nici o relevanta pentru locul din clasamentul play off ului pentru olteni care ar putea aborda partida mai relaxati.

Pentru clujeni insa , jocul poate fi decisiv iar Dan Petrescu va forta victoria pentru a nu mai depinde de jocul din ultima etapa din deplasare cu FCSB.

Sursa foto : facebook.com/cfr1907

Distribuie pe:

Lasă un comentariu