SuperLiga play off-CFR Cluj joaca astazi in Banie cu Universitatea Craiova.

CFR Cluj joaca astazi in Banie cu Universitatea Craiova.

Pauza competitionala rezervata jocurilor de calificare ale nationalei la EURO 2024 a luat sfarsit iar in acest week end a fost programata etapa a 2 a a play off ului SuperLigii.

Vezi asta : minadestiri.ro/romania-a-jucat-aseara-pe-national-arena-cu-reprezentativa-belarus

Inaintea jocului ,Dan Petrescu si-a laudat adversarii afirmand ca se teme de Andrei Ivan dar si de alti colegi de-ai acestuia :

Craiova a avut ceva jucători la loturile naţionale, nu aşa de mulţi ca noi. Cred că a avut mai mult timp să pregătească meciul de duminică. Ei acasă au pierdut doar două meciuri în acest sezon, unul cu FCU şi unul cu Rapid. Aşa că suntem conştienţi de dificultatea şi de importanţa meciului.Ivan este golgheterul echipei în ultimii ani, nu numai anul acesta.

De fapt, cel mai bun jucător al Craiovei în ultimii ani a fost Ivan. Este şi într-o formă foarte bună. Aşadar e clar că e cel mai important jucător al lor. La Craiova mai sunt vreo şapte-opt jucători de mare nivel. Trebuie să fim atenţi la ei, la Baiaram, la Markovic, la Koljic, la Işfan, la Cîmpanu… şi mulţi alţii, au foarte mulţi jucători buni de atac.

În plus, cei doi închizători, Mateiu şi Screciu, sunt într-o formă excelentă şi aduc echilibru. De aia în ultimul timp Craiova a avut rezultate pozitive

In acelasi timp,Bursucul s-a plans de faptul ca nu si-a avut jucatorii la dispozitie ,neputand astfel sa pregateasca partida cum ar fi dorit :

La noi Camora e în continuare accidentat. Boateng s-a accidentat şi el la meciul amical cu FC Hermannstadt… Deci unul dintre cei mai buni jucători şi căpitanul echipei sigur nu vor putea juca.

Şi mai sunt şi alţi jucători cu probleme medicale, dar pe care sperăm să îi recuperăm până la ora jocului. E clar însă că nu pot pregăti meciul cu Craiova aşa cum mi-aş fi dorit…

În afară de accidentări mai sunt şi drumurile lungi făcute de jucători.

Plus un moral nu aşa de bun după ultimele rezultate, mai ales cel cu Rapid

Jocul este programat la orele 21.00 in aceasta seara pe stadionul Ion Oblemenco din Craiova.

Foto : digisport.ro

Distribuie pe:

Lasă un comentariu