SuperLiga-CFR Cluj isi continua debutul dezastruos de sezon.Echipa lui Adrian Mititelu i-a surclasat pe campioni.

CFR Cluj isi continua debutul dezastruos de sezon iar echipa lui Adrian Mititelu i-a surclasat pe campioni.

Campionii s-au intors fara punct din Banie dupa o partida execrabila in care oltenii au intors jocul de la 0-1 la 3-1 luand toate punctele puse in joc.

Vezi si : minadestiri.ro/cfr-cluj-se-deplaseaza-maine-la-craiova-pentru-jocul-cu-fcu-craiova-1948

Jucand la peste 40 de grade , ambele echipe au acuzat caldura sufocanta insa echipa care a parut mai obosita si fara orizont in joc a fost CFR Cluj.

Desi a deschis scorul printr-o executie de senzatia a lui Deac , campionii au recidivar oferind initiativa oltenilor care au egalat pana la pauza intrand la cabine cu un 1-1 meritat.

Repriza a doaua a aratat o echipa clujeana obosita , drept urmare incasand un gol rapid pentru ca gazdele sa mai inscrie odata pe fondul unui joc bun , partida termnandu-se cu un 3-1 halucinant pentru Dan Petrescu.

Dan Petrescu nu si-a menajat jucatorii , declarand dupa meci :

Nu are rost să ne legăm de mici episoade, decât să felicităm adversarul. E o lecție pentru viitor.

Mă aștept la mai mult de la toți jucătorii. Toți jucătorii au fost sub nivel, singurii care au scuze sunt Deac și Camora, care joacă meci de meci și n-am avut pe cine să bag în locul lor.

În rest, toți jucătorii au fost sub nivel.Nu mi-a plăcut ce am văzut azi în apărare. Știți cum era CFR înainte în apărare, astăzi parcă era o apărare de Divizia C. Nu doar apărarea a greșit, toată echipa a fost sub nivel și s-a văzut asta.

Cei de la Craiova au zburdat pe teren, trebuie să îi felicităm.

Miercuri , campionii vor juca in Andorra unde formatia gazda are de recuperat un handicap de 3 goluri iar CFR Cluj porneste ca si favorita pentru calificare.

Foto : facebook.com/cfr1907

Distribuie pe:

Lasă un comentariu