SuperLiga-CFR Cluj isi arata coltii si dispune la scor de FC Voluntari.

CFR Cluj isi arata coltii si dispune la scor de FC Voluntari.

Scapata de ,,grijile,, Conference League,fosta campioana a Romaniei incearca sa-si schimbe stilul mostenit de la Dan Petrescu renuntand la ,,lunga si pe-a doua,, iar rezultatele incep incet sa se vada.

Sambata,feroviarii i-au vizitat pe cei de la FC Voluntari, iar jocul a inceput printr-o posesie superioara a clujenilor care au rata cateva ocazii bune.

Cei care au inscris au fost ilfovenii insa,care ,dupa o perioada mai buna au punctat prin Andrei Dumiter in minutul 27 facan 1-0 pentru gazde.

Incet,elevii lui Andrea Mandorlini au pus stapanire pe joc si,pe final de repriza au marcat de doua ori prin Otelle in minutul 42 si Muhar in minutul 45+1,intrand la cabine cu un avantaj de un gol : 1-2.

CFR Cluj isi arata coltii si dispune la scor de FC Voluntari., SuperLiga-CFR Cluj isi arata coltii si dispune la scor de FC Voluntari., Stiri Turda - MinaDeStiri

Repriza a doua a fost dominata tot de ceferisti care au mai punctat de doua ori prin acelasi Muhar in minutul 57 si Juricici in prelungiri,minutul 90+2.

S-a terminat 1-4 iar CFR Cluj isi pune din nou o candidatura serioasa la castigarea unui nou titlu de campioana.

Foto : facebook.com/cfr1907

Distribuie pe:

Lasă un comentariu