CFR Cluj invinge greu Academica Clinceni-tanarul Claudiu Petrila inscrie din nou.

CFR Cluj invinge greu Academica Clinceni-tanarul Claudiu Petrila inscrie din nou.

Cu un golaveraj in meciurile oficiale de 9-6 ,campioana CFR Cluj s-a deplasat pentru jocul cu Academica Clinceni din etapa a doua a Ligii I.

Echipa lui Sumudica arata o fata mult mai ofensiva decat in era Dan Petrescu inscriind goluri insa primeste goluri mult mai multe decat atunci cand ,,bursucul,, era antrenor.

Vezi aici : https://minadestiri.ro/cfr-cluj-joaca-in-seara-asta-prima-mansa-in-gibraltar/

Echipe considerate inferioare ca Borac Banya Luka sau Lincoln Red Imps au reusit sa inscrie in poarta feroviarilor punand in pericol la un moment dat calificarea in etapele preliminarii ale Champions League.

Partida cu Academica Clinceni a fost jucata dupa acelasi tipar cu CFR Cluj dominand in mare parte iar tanarul Claudiu Petrila deschizand scorul abia tarziu in repriza a doua.

Fragilitatea in defensiva si-a spus insa din nou cuvantul iar la o centrare dintr-o lovitura libera Deac faulteaza in careu iar dupa executarea loviturii de pedeapsa formayia gazda egaleaza la 1-1.

Ciprian Deac isi repara oarecum gafa din proriul care in urma unei actiuni frumoase ,centrand perfect iar Latovlevici inscrie facand 2-1 pentru campioni.

CFR Cluj isi adjudeca cele trei puncte iar pentru campioni urmeaza returul cu formatia din Gibraltar de saptamana asta.

Citeste si : https://stiriturda.net/cfr-cluj-si-a-schimbat-antrenorul/?swcfpc=1

Distribuie pe:

Lasă un comentariu