CFR Cluj a jucat aseara returul cu Borac Banya Luka-partida s-a disputat in Bosnia Hertegovina.Vezi care a fost rezultatul.

CFR Cluj a jucat aseara returul, CFR Cluj a jucat aseara returul cu Borac Banya Luka-partida s-a disputat in Bosnia Hertegovina.Vezi care a fost rezultatul., Stiri Turda - MinaDeStiri

CFR Cluj a jucat aseara returul cu Borac Banya Luka-partida s-a disputat in Bosnia Hertegovina.Vezi care a fost rezultatul.

După ce în partida jucata în Gruia CFR a câștigat cu 3-1 , feroviarii plecau cu prima șansă pentru calificare.

Citeste si : https://minadestiri.ro/cfr-cluj-a-debutat-aseara-in-preliminariile-champions-league/

Dominând primele 60 de minute nimic nu arata evoluția ulterioara a returului de la Banya Luka.

A fost suficienta , din nou , o nesincronizare în defensiva și în decurs de 4 minute ,campioana noastră a încasat 2 goluri.

Scorul a ajuns la 2-0 pentru gazde care , în condițiile anului trecut erau calificate însă UEFA a anulat regula golului marcat în deplasare iar partida a întrat în prelungiri.

CFR Cluj a dominat copios și prelungirile însă a fost nevoie de o magie a lui Chipciu care a înscris golul calificării cu 3 minute înaintea loviturilor de departajare.

Șutul superb cu stângul al lui Chipciu a adus liniștea în tabăra lui Sumudica iar CFR Cluj s-a calificat cu multe emoții.

Vezi si aici : https://stiriturda.net/cfr-cluj-si-a-schimbat-antrenorul/

Distribuie pe:

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *