Ce sa vizităm în țară?

Ce sa vizităm în țară? După toată tevatura de anul acesta câți dintre noi se gândesc ce să viziteze anul viitor?

Vă prezentăm câteva dintre atracțiile care le oferă România. Că avem o țară foarte frumoasă și ar fi păcat să nu o vizităm.

Cascada Cailor, Munții Rodnei.

Ce sa vizităm în țară?, Ce sa vizităm în țară?, Stiri Turda - MinaDeStiri

Cascada Cailor este cea mai mare cascadă din România, pentru a ajunge la ea trebuie să ajungi mai întâi la Borșa, stațiunea turistică aflată în estul județului Maramureș, în apropierea Parcului Național Munții Rodnei.

Borșa e o localitate apreciată în special de către iubitorii sporturilor de iarnă, în apropiere existând mai multe pârtii de calitate (cea mai importantă – Runc-Stiol, care are o lungime de 2 km) dar și o trambulină naturală (cu o lungime de 90 m) destinată celor care se încumetă să ”zboare” cu schiurile.

Ce sa vizităm în țară?

Poate te interesează și: Muzeul de Istorie Turda ne invită în vizită

Din Borșa ai două variante pentru a ajunge la Cascada Cailor, aflată la altitudinea de 1300 m. Dacă te țin picioarele o iei pe jos, urmând traseul marcat cu un triunghi roșu (circa 2 ore) sau urci cu  telescaunul.

Cascada Cailor nu e neapărat impresionantă prin volumul de apă (sigur, depinde și de momentul în care o vizitezi și de debitul din acea perioadă), ci prin amplasamentul natural.

La Borșa puteți să vă cazați în multe locuri printre care și AICI

Este un obiectiv turistic care merită vizitat. Fiind apreciat mult de către turiștii străini care ne vizitează țara.

Distribuie pe:

Lasă un comentariu