Ce să vizităm în țară? City break

Ce să vizităm în țară? City break la Sibiu (în germană Hermannstadt, în maghiară Nagyszeben, în latină Cibinium) este municipiul de reședință al județului cu același nume, Transilvania, România, format din localitățile componente Păltiniș și Sibiu (reședința). Sibiul este un important centru cultural și economic din sudul Transilvaniei.

Ce să vizităm în țară? City break, Ce să vizităm în țară? City break, Stiri Turda - MinaDeStiri

Stațiunea de iarnă Păltiniș se află la 37 km distanță de centrul municipiului, iar lacul glaciar Bâlea se află la aproximativ 75 km distanță de oraș.

Sibiul este magic prin unicitatea sa. Întotdeauna atrage turiști din toată lumea și ar fi păcat, români fiind, să nu îl vizităm și noi pe acest vechi și frumos oraș.

Ce să vizităm în țară? City break

Generos în obiective turistice, încărcat de istorie și tradiție, conturat de o atmosferă boemă și protejat de ziduri vechi, a căror istorie te așteaptă să o descoperi – așa ar putea fi descris pe scurt orașul Sibiu.

Citește și: vizităm Viscri

Aici nu te poți plictisi nici măcar o secundă, mai ales dacă ai un card Cultura Pass cu care poți beneficia de bilete la expoziții, târguri, muzee.

Ce să vizităm în țară? City break

Orașul găzduiește multe obiective turistice surprinzătoare cărora merită să le treci pragul: primul muzeu deschis în Europa Centrală și de Est, Muzeul Național Brukenthal, unul dintre cele mai mari muzee în aer liber din România, Muzeul Astra, Muzeul de Istorie a Farmaciei, bastioanele de apărare, Catedrala evanghelică din Sibiu.

Ce să vizităm în țară? City break – Sursa sodexo

Distribuie pe:

Lasă un comentariu