Ce să vizităm în țară?

Ce să vizităm în țară? Pentru o escapadă din rutină zilnică sau pentru o scurtă reîncărcare cu energie în weekend, unul dintre cele mai frumoase locuri de vizitat din România rămâne Sighișoara.

Ce să vizităm în țară?, Ce să vizităm în țară?, Stiri Turda - MinaDeStiri

Sighișoara

Sighișoara este un municipiu în județul Mureș, Transilvania, România, format din localitățile componente Angofa, Aurel Vlaicu, Rora, Sighișoara, Șoromiclea, Venchi și Viilor, și din satul Hetiur.

Citește și: Vizităm Cascada Cailor?

Poveștile cu prinți, cavaleri și prințese ne vor atrage întotdeauna, la fel și atmosfera tipică Evului Mediu, pe care cetatea Sighișoara o păstrează dincolo de zidurile ei.

Un weekend petrecut aici înseamnă o călătorie în timp, iar obiectivele turistice pe care le poți vizita îți vor dovedi asta încă din primele minute.

Ce să vizităm în țară?

Muzeul de Istorie din Turnul cu Ceas, Biserica evanghelică din Deal, Bastioanele și turnurile de apărare, Scara Acoperită, cimitirul evanghelic, la care se adaugă farmecul plimbărilor de pe străzile înguste și boeme, casele colorate și arhitectura lor impresionantă, toate te așteaptă să le descoperi detaliu cu detaliu.

Sursa : Sodexo

Distribuie pe:

Lasă un comentariu