Casuta lui Mos Craciun freamata de agitatia copiilor la Turda.

Casuta lui Mos Craciun freamata de agitatia copiilor la Turda.

În ritmuri de sărbătoare, am marcat încă o zi frumoasă, plină de veselie la Căsuţa Moşului. Casuta lui Mos Craciun freamata de agitatia copiilor la Turda., Casuta lui Mos Craciun freamata de agitatia copiilor la Turda., Stiri Turda - MinaDeStiri

Casuta lui Mos Craciun freamata de agitatia copiilor la Turda., Casuta lui Mos Craciun freamata de agitatia copiilor la Turda., Stiri Turda - MinaDeStiriDecorul desprins din poveşti a fost completat cu miros de portocale, turtă dulce, ciocolată caldă, dar şi cu fericirea copiilor. S-au pregătit scrisori colorate şi vesele pentru Moş Crăciun, cei mici fiind încântaţi de această activitate.

Casuta lui Mos Craciun freamata de agitatia copiilor la Turda., Casuta lui Mos Craciun freamata de agitatia copiilor la Turda., Stiri Turda - MinaDeStiriVă reamintim că astăzi, între orele 15:00 şi 18:00 va avea loc campania caritabilă susţinută de Activ pentru Tine şi echipa Logiscool, unde în schimbul unei donaţii minime de 20 lei veţi primi o mini sesiune foto în acest loc minunat. Astfel, veți putea contribui la bucuria unor copii speciali de la Şcoala Waldorf.

Casuta lui Mos Craciun freamata de agitatia copiilor la Turda., Casuta lui Mos Craciun freamata de agitatia copiilor la Turda., Stiri Turda - MinaDeStiriEroii există nu doar în cărţi şi basme, îi întâlnim şi în viaţa de zi cu zi, înarmaţi cu generozitate.

Casuta lui Mos Craciun freamata de agitatia copiilor la Turda., Casuta lui Mos Craciun freamata de agitatia copiilor la Turda., Stiri Turda - MinaDeStiriVă aşteptăm şi astăzi la Căsuţa Moşului, să facem fapte bune împreună!

Foto : facebook.com/PrimariaTurdaOficial

Distribuie pe:

Lasă un comentariu