Căsuța lui Moș Crăciun deschisă la Turda

, Căsuța lui Moș Crăciun deschisă la Turda, Stiri Turda - MinaDeStiri

S-a deschis căsuța lui Moș Crăciun la Turda! Cei mici sunt așteptați în clădirea din parcul central. Totul respectând normele de prevenție și siguranță în contextul epidemiologic.

Primăria Turda

S-a dat startul sărbătorilor de iarnă.❄️🌟🎅🏻
Astfel, municipiul nostru a intrat în atmosfera sărbătorilor de iarnă, după ce seara trecută a fost aprins iluminatul ornamental din tot orașul.
🎅🏻De asemenea, a fost deschisă și Căsuța lui Moș Crăciun care poate fi vizitată zilnic între orele 16-18, de grupuri de maxim 6 persoane, durata vizitei fiind de 15 minute. La intrarea în Căsuță va fi luată temperatura tuturor persoanelor, totodată, este obligatoriu ca atât la intrare, cât și la ieșire să folosiți dezinfectantul de mâini și nu în ultimul rând, masca de protecție trebuie purtată corespunzător. 😷
🎉Pe această cale, dorim să transmitem tuturor sărbătoriților care poartă numele Sfântului Ierarh Nicolae lumină si fericire, multă înțelepciune și speranță.
Fie ca Sfântul Nicolae să ne găsească mai buni, să dăruim tot ce avem mai bun familiei, prietenilor și celor apropiați, dar și celor în nevoie.
SfântulNicolae #CăsuțaLuiMoșCrăciun #PrimariaMunicipiuluiTurda

Sursa foto Facebook https://www.facebook.com/456192767803066/posts/3704579002964410/

Distribuie pe:

Lasă un comentariu