Cărți pentru tineri părinți

Cărți pentru tineri părinți, Cărți pentru tineri părinți, Stiri Turda - MinaDeStiri

Cărți pentru tineri părinți

Prieteni buni, dușmani aprigi – Michael Thompson vorbește despre lumea socială în care copiii își formează personalitatea, își confirmă unii altora abilitățile și calitățile, își oferă suport și confort emoțional, despre nevoia lor profundă de prieteni, despre rivalități și agresivitate.

În grupul social, copiii trec prin faze succesive de explorare și înțelegere a regulilor, exersare a puterii sociale, și prin aceasta inclusiv a cruzimii, prin căutari de sine, descoperirea sexualității și relații romantice.

Vezi și: Cărți motivaționale. Astăzi Joe Dispenza

Cărți pentru tineri părinți

Copiii iși sunt unii altora cei mai buni prieteni și cei mai aprigi dușmani. Își știu slăbiciunile și își măsoară forțele, se evaluează în permanență pe ei înșiși după standardele grupului și îi judecă pe ceilalți, chiar și pe adulți, conform regulilor nescrise perpetuate de acesta. 

Autorii vorbesc despre a avea încredere în abilitățile copiilor noștri de a negocia situații dificile, dar și despre nevoia de a le fi aproape și permanent conectați la viața lor emotională, sesizând și intervenind în momentele de criză.

Sursa: https://www.aletheea.ro

Distribuie pe:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *