Cărți care te ajuta să îți înțelegi mai bine copilul

Cărți care te ajuta să îți înțelegi mai bine copilul, Cărți care te ajuta să îți înțelegi mai bine copilul, Stiri Turda - MinaDeStiri

Cărți care te ajuta să îți înțelegi mai bine copilul. Astăzi am ales pentru dumneavoastră INTELIGENȚA PARENTALĂ: DISCIPLINĂ DINCOLO DE DRAME ȘI HAOS EMOȚIONAL de Daniel J. Siegel și Tina Payne Bryson

Experții din spatele bestseller-ului „Creierul copilului tău” — Daniel J. Siegel și Tina Payne Bryson – explorează acum provocarea finală în creșterea copilului: disciplină. Un bol cu micul dejun aruncat prin toată bucătăria. Laptele și cerealele improșcate pe tot peretele, unul dintre copiii tăi își amenință fratele mai mic, sau primești un apel telefonic de la directorul școlii, a treia oară în această lună. Ce faci?

Inteligența parentală îți oferă o hartă eficientă, plină de compasiune pentru a trata aceste accese de furie, tensiuni și lacrimi — fără a provoca o scenă.

Vezi și: Cărți de citit într-o viață de om

Cărți care te ajuta să îți înțelegi mai bine copilul

Bazat pe descoperiri recente despre creier, care ne oferă perspective profunde asupra copiilor pe care îi creștem și cărora le oferim dragostea noastră, asupra educării în moduri care favorizează dezvoltarea optimă, această carte oferă o abordare de tip „relațional” care se bazează pe dorința înnăscută a copiilor de a-i mulțumi pe părinți și de a se înțelege cu ceilalți.

Sursa: https://1cartepesaptamana.ro

Distribuie pe:

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *