Care sunt cele mai colerice zodii?

Care sunt cele mai colerice zodii?

Din punct de vedere astrologic, iată care sunt cele mai violente zodii.

Guvernat de Marte, nativul Berbec este un semn al războiului, competitivității și al răzbunării. Astfel, se poate spune că este cel mai violent dintre zodii. Adoră să fie în competiție, să fie victorios. De asemenea, își apără familia și prietenii cu înverșunare. Își poate ține în frâu latura agresivă dacă își consumă energia prin sport. Nativul Taur este agresiv mai mult la nivel verbal. Doar atunci când nu reușește să rezolve prin cuvinte ceea ce și-a propus, va apela la violență. Oricine știe că atunci când se enervează vede „roșu în fața ochilor” și cel mai bine ar fi să nu fie nimeni în fața sa în astfel de momente.

Care sunt cele mai colerice zodii?

Agresivitatea nativului Leu este în stare latentă. Evită pe cât poate să devină violent, deoarece știe că odată dezlănțuit nu se poate opri ușor. În plus, știe că mai târziu e posibil să regrete și nu prea suportă starea aceasta.

Nici Săgetătorul nu stă prea bine la capitolul agresivitate. Este capabil să apeleze la tortură atunci când se simte nedreptățit. Nu reacționează imediat, ci mai întâi își face o strategie bine pusă la punct pentru a se răzbuna pe cei care i-au greșit. Într-o anumită măsură, fiecare dintre noi avem o anumită doză de agresivitate și depinde doar de noi în ce scopuri o folosim.

Distribuie pe:

Lasă un comentariu