Capsule de dormit pentru oamenii străzii in Germania

Capsule de dormit pentru oamenii străzii in Germania

Mai multe știri găsiți doar AICI

Aceste capsule sunt fabricate din oțel și lemn și sunt impermeabile. Recent, acestea au suferit upgrade-uri, astfel încât să aibă panouri solare și servicii de comunicații.

Potrivit EuroWeekly News , capsulele au o conexiune web independentă, ceea ce înseamnă că atunci când sunt ocupate trimite o alertă către o organizație caritabilă care apoi le verifică și le menține curate.

Atunci când este posibil, organizația caritabilă contactează persoana care a ocupat capsula și o întreabă dacă are nevoie de ajutor.

Capsule de dormit, Capsule de dormit pentru oamenii străzii in Germania, Stiri Turda - MinaDeStiri

În ciuda faptului că are conexiune web, nu există camere în interiorul spațiului de dormit. Introduse pentru prima dată acum doi ani, capsulele au acum o izolație mai bună și sunt fabricate din materiale mai rezistente.

Capsule de dormit pentru oamenii străzii in Germania

Îmbunătățirile au fost descrise ca fiind necesare, deoarece temperaturile extrem de reci ale țării au continuat să persiste.

Supranumite „Ulmer Nest”, capsulele sunt suficient de mari pentru două persoane și sunt rezistente la vânt și impermeabile și circulă în mod constant aer proaspăt datorită designului lor futurist.

Se speră că ideea inovatoare va continua să fie implementată în alte părți ale Germaniei, precum și în întreaga Europă. Începând din 2017, Germania avea 650.000  de persoane fără adăpost.

Sursa Esentialol

Distribuie pe:

Lasă un comentariu