Când mai doarme primarul Turzii ??

, Când mai doarme primarul Turzii ??, Stiri Turda - MinaDeStiri

După ce la alegerile locale din 27 septembrie 2020 și-a zdrobit contracandidații , mulți spuneau că din confortul scaunului de primar , Matei Cristian își va savura victoria lăsând motoarele la turație mică.

Surpriză insă !!! Nu numai că nu a fost așa ci se pare că acesta continuă cu motoarele turate la maxim și pentru că în fotoliul de primar nu se pot accesa bani pentru urbe ,edilul a plecat singur la sursă.

Pe pagina personală de facebook Cristian Matei scrie urmatoarele:

,,Atunci când ești primar și îți iubești orașul, pe lângă toată dinamica pe care această funcție o presupune, călătoriile la București pentru a rezolva diverse spețe fac parte din agendă. Eu personal, merg cel puțin o dată pe lună în capitală, la ministere sau la alte instituții centrale cu care avem raporturi de colaborare.

Astfel, în această săptămână, în cadrul vizitelor pe la ministere, m-am reîntâlnit cu Marcel Boloș, ministrul Fondurilor Europene. Cu siguranță mulți dintre voi îl cunoașteți, deoarece înainte să fie ministru, în calitate de director ADR Nord-Vest, venea aproape săptămânal la Turda și ne-a oferit un real suport în obținerea finanțărilor și pregătirea tuturor proiectelor europene pe care astăzi le implementăm cu succes.

Ei bine, în cadrul acestei întâlniri am primit o veste foarte bună: în exercițiul financiar următor se va deschide o axă care ne va permite să accesăm fonduri europene pentru construirea unui Aqua Park de mari dimensiuni în Turda!

Rând pe rând, toate ”visele” acestea pe care le am, vor deveni realitate. Atunci când îți dorești cu adevărat să obții ceva și faci tot posibilul pentru asta, există toate șansele ca viața să-ti ofere acel ceva. Iar eu îmi doresc să văd Turda la înălțime, îmi doresc să avem un oraș etalon, un centru turistic de importanță majoră, un oraș cu adevărat european. Și fac tot ce pot pentru asta, alături de echipa mea.

Mulțumesc domnului ministru Marcel Boloș pentru tot ce a făcut pentru Turda, pentru profesionalismul de care a dat tot timpul dovadă și pentru că mereu ne aduce vești bune!,,

Sursă foto : facebook

Distribuie pe:

Lasă un comentariu