Campioana invinsa aseara in Gruia de Craiova-Edi Iordanescu il ataca dur arbitrajul.

Campioana invinsa aseara in Gruia de Craiova, Campioana invinsa aseara in Gruia de Craiova-Edi Iordanescu il ataca dur arbitrajul., Stiri Turda - MinaDeStiri

Campioana invinsa aseara in Gruia de Craiova-Edi Iordanescu il ataca dur arbitrajul.

Aseara in Gruia s-a disputat derby ul etapei in plat off intre CFR Cluj si Universitatea Craiova.

Vezi aici si : minadestiri.ro/cfr-cluj-face-instructie-cu-politehnica-iasi/

Craiova si-a adjydecat cele trei puncte invingand CFR Cluj cu 2-1 iar clujenii dau vina pe maniera de arbitraj a lui Hategan.

Edi Iordanescu avorbit la conferinta de presa spunand :

Mi-e jenă să comentez prestația arbitrilor. De câte ori a fost CFR – Craiova cu domnul Hațegan la mijloc, același lucru.Ajunsesem să facem haz de necaz pe margine, ziceau colegii că la al treilea penalty poate ne dă unul. E rușinos că un asemenea arbitru ia astfel de decizii, doar într-o anumită direcție. Eu mereu am zis că sunt erori umane, dar deja gândul meu merge în altă direcție.

Capitanul feroviarilor,Mario Camorra, a spus ca dupa parerea sa ,Hategan trebuia sa acorde CFR ului doua lovituri de pedeapsa insa a inchis ochii.

Antrenorul clujenilor a continuat :

N-am nicio emoție, sunt sigur că pot depăși acest moment. Pregătisem o schimbare cu Hoban, să închidem jocul, parcă am simțit în momentele alea că nu ne-a intrat și am vrut să securizez ce aveam.Nici n-am apucat să fac schimbarea, că a venit faultul și l-am reținut pe Hoban. Probabil dacă putea da timpul înapoi, l-aș fi trimis pe Hoban.

In urma acestui rezultat CFR Cluja ramas in urma FCSB cu un punct insa bucurestenii au un meci mai putin si in seara asta vor juca impotriva echipei Sepsi Sfantul Gheorghe.

Vezi si : stiriturda.net/campioana-de-nerecunoscut-fcsb-face-instructie-cu-cfr-cluj/?swcfpc=1

Distribuie pe:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *