Campioana CFR Cluj vrea revansa cu BSC Young Boys-azi de la 21.00 in Gruia feroviarii forteaza grupele Champions League.

Campioana CFR Cluj vrea revansa, Campioana CFR Cluj vrea revansa cu BSC Young Boys-azi de la 21.00 in Gruia feroviarii forteaza grupele Champions League., Stiri Turda - MinaDeStiri

Campioana CFR Cluj vrea revansa cu BSC Young Boys-azi de la 21.00 in Gruia feroviarii forteaza grupele Champions League.

CFR Cluj sub comanda lui Marius Sumudica a ramas singura echipa din Liga I sigura de participarea in grupele europene.

Vezi asta : https://minadestiri.ro/cfr-cluj-a-jucat-aseara-returul-cu-borac-banya-luka-partida-s-a-disputat-in-bosnia-hertegovina-vezi-care-a-fost-rezultatul/

Clujenii au trecut pe rand de Borac Banya Luka si Lincoln Red Ims asigurandu-si astfel prezenta in cea de-a treia competitie europeana din punct de vedere valoric.

In seara asta campionii vor juca cu o mai veche cunostinta de-a lor ,Young Boys Berna , pentru un loc in urmatorul tur preliminar al Champions League.

Sumudica l-a exclus din lot pe Chipciu in urma unui scandal de vestiar pentru a preintampina astfel de manifestari in sanul echipei pe viitor.

Partida se va disputa in seara asta in Gruia incepand cu orele 21.00.

Citeste asta : https://stiriturda.net/campioana-romaniei-a-trecut-in-turul-trei-preliminar/?swcfpc=1

Distribuie pe:

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *