Campioana CFR Cluj a primit ieri vizita FC Botosani-singura optiune in Gruia era victoria.

Campioana CFR Cluj a primit ieri vizita FC Botosani, Campioana CFR Cluj a primit ieri vizita FC Botosani-singura optiune in Gruia era victoria., Stiri Turda - MinaDeStiri

Campioana CFR Cluj a primit ieri vizita FC Botosani-singura optiune in Gruia era victoria.

Vezi si aici : minadestiri.ro/campioana-invinsa-aseara-in-gruia-de-craiova/

CFR Cluj a pierdut etapa trecuta in Gruia derby ul cu Universitatea Craiova cu scorul de 1-2 la finalul unei partide in care Edi Iordanescua a acuzat in termeni duri arbitrajul lui Hategan.

Frustrarea a fost cu atat mai mare cu cat urmatoarea zi FCSB , avand un punct peste CFR Cluj , urma sa evolueze acasa cu Sepsi Sfantul Gheorghe.

In cazul unei victorii FCSB se indeparta la 4 puncte de campioana din Cluj iar sansele la cucerirea titlului de catre feroviari scadeau simtitor.

Dar FCSB a pierdut partida surprinzator in fata echipei din Sfantul Gheorghe tot cu 1-2 redand astfel sperantele clujenilor.

In meciu de aseara exista doar sansa victoriei pentru CFR Cluj pentru a ramane in plas echipei lui Becali.

Campioana a facut o prima repriza foarte buna care s-a incheiat cu 2-0 in favoarea feroviarilor prin dubla lui Sigurjonsson.

A doua repriza Iordanescu a dorit sa isi securizeze victoria facand niste schimbari defensive iar rezultatul a ramas 2-0 pentru CFR Cluj si trei puncte castigate.

Maine FCSB va juca cu Universitatea Craiova in derby ul etapei iar CFR Cluj a urcat pe locul I cel putin pana la inceperea acestei partide.

Citeste si asta : stiriturda.net/cfr-cluj-ramane-in-carti-pentru-castigarea-campionatului/?swcfpc=1

Distribuie pe:

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *