Campia Turzii-se refac marcajele la parcarile de resedinta in zona Cartierului Blocuri.

Campia Turzii-se refac marcajele la parcarile de resedinta in zona Cartierului Blocuri.

Campia Turzii-se refac marcajele la parcarile de resedinta in zona Cartierului Blocuri., Campia Turzii-se refac marcajele la parcarile de resedinta in zona Cartierului Blocuri., Stiri Turda - MinaDeStiriLucrări de refacere a marcajelor parcărilor de reședință

Campia Turzii-se refac marcajele la parcarile de resedinta in zona Cartierului Blocuri., Campia Turzii-se refac marcajele la parcarile de resedinta in zona Cartierului Blocuri., Stiri Turda - MinaDeStiriFelul în care întreținem infrastructura Municipiului Câmpia Turzii oferă cetățenilor o imagine clară asupra intențiilor administrației publice locale.

Campia Turzii-se refac marcajele la parcarile de resedinta in zona Cartierului Blocuri., Campia Turzii-se refac marcajele la parcarile de resedinta in zona Cartierului Blocuri., Stiri Turda - MinaDeStiriÎn anul 2022, prin implementarea sensurilor unice în zona de Blocuri a orașului, s-a fluidizat traficul rutier și a crescut exponențial numărul locurilor de parcare de reședință amenajate. Acestea au fost trasate în toamna anului trecut.

Campia Turzii-se refac marcajele la parcarile de resedinta in zona Cartierului Blocuri., Campia Turzii-se refac marcajele la parcarile de resedinta in zona Cartierului Blocuri., Stiri Turda - MinaDeStiriAcum am început lucrările de refacere a marcajelor la parcările de reședință din zona cartierului Blocuri. Până în acest moment au fost retrasate marcajele pe străzile Gheorghe Barițiu, Oituz și Aleea Făcliei.

Campia Turzii-se refac marcajele la parcarile de resedinta in zona Cartierului Blocuri., Campia Turzii-se refac marcajele la parcarile de resedinta in zona Cartierului Blocuri., Stiri Turda - MinaDeStiriAcestea vor continua, în zilele următoare, în funcție de starea vremii.

Foto : facebook.com/primaria.campiaturzii

Distribuie pe:

Lasă un comentariu