Campia Turzii-proiect cu fonduri PNRR pentru construirea a 30 de locuinte pentru tineri.

Campia Turzii-proiect cu fonduri PNRR pentru construirea a 30 de locuinte pentru tineri.

Campia Turzii-proiect cu fonduri PNRR pentru construirea a 30 de locuinte pentru tineri., Campia Turzii-proiect cu fonduri PNRR pentru construirea a 30 de locuinte pentru tineri., Stiri Turda - MinaDeStiriConstruim 30 de locuințe pentru tineri, cu fonduri PNRR

Campia Turzii-proiect cu fonduri PNRR pentru construirea a 30 de locuinte pentru tineri., Campia Turzii-proiect cu fonduri PNRR pentru construirea a 30 de locuinte pentru tineri., Stiri Turda - MinaDeStiriÎn decursul anului trecut, am semnat contractul de finanțare, în valoare de 14.364.726,58 lei. Cu aceste resurse financiare vom demara proiectul „Construirea a 30 de unități locative destinate tinerilor marginalizați din Municipiul Câmpia Turzii, pe strada Laminoriștilor, nr. 145”.

Campia Turzii-proiect cu fonduri PNRR pentru construirea a 30 de locuinte pentru tineri., Campia Turzii-proiect cu fonduri PNRR pentru construirea a 30 de locuinte pentru tineri., Stiri Turda - MinaDeStiriPractic, cele 5 imobile a câte șase locuințe fiecare vor fi construite pe locația construcțiilor afectate de incendiul major produs pe strada Vasile Goldiș, în anul 2016.

Campia Turzii-proiect cu fonduri PNRR pentru construirea a 30 de locuinte pentru tineri., Campia Turzii-proiect cu fonduri PNRR pentru construirea a 30 de locuinte pentru tineri., Stiri Turda - MinaDeStiriToate persoanele care locuiau în acea zonă și au fost afectate de incendiu au primit, din partea Primăriei, fie locuințe de tip ANL, fie locuințe sociale. Astfel, NIMENI nu a fost lăsat fără un acoperiș deasupra capului.

Campia Turzii-proiect cu fonduri PNRR pentru construirea a 30 de locuinte pentru tineri., Campia Turzii-proiect cu fonduri PNRR pentru construirea a 30 de locuinte pentru tineri., Stiri Turda - MinaDeStiriNoul proiect PNRR are menirea de a contribui la generarea de șanse pentru tinerii noștri, pentru că ne preocupăm, în permanență, de siguranța și bunăstarea tuturor categoriilor sociale și de vârstă din municipiul nostru.

Campia Turzii-proiect cu fonduri PNRR pentru construirea a 30 de locuinte pentru tineri., Campia Turzii-proiect cu fonduri PNRR pentru construirea a 30 de locuinte pentru tineri., Stiri Turda - MinaDeStiriEste un demers esențial, atât pentru tinerele generații, cât și pentru dezvoltarea zonei unde va fi implementat! 30 de locuințe noi pot crea un vad bun pentru societăți comerciale, pot genera de locuri de muncă si crește calitatea vieții în zonă.

Campia Turzii-proiect cu fonduri PNRR pentru construirea a 30 de locuinte pentru tineri., Campia Turzii-proiect cu fonduri PNRR pentru construirea a 30 de locuinte pentru tineri., Stiri Turda - MinaDeStiriVă reamintim că acestea sunt primele unități locative pe care le construiește municipalitatea din Câmpia Turzii în ultimii 12 ani.

Foto : facebook.com/primaria.campiaturzii

Distribuie pe:

Lasă un comentariu