Campia Turzii-Programul autobuzelor sau autocarelor de inlocuire a transportului pe cale ferata Cluj Napoca-Episcopia Bihorului.

Campia Turzii-Programul autobuzelor sau autocarelor de inlocuire a transportului pe cale ferata Cluj Napoca-Episcopia Bihorului.

INFORMARE

Cu privire la introducerea autobuzelor și autocarelor de înlocuire a unor trenuri de călători în zonele afectate de șantiere de modernizare a căii ferate Cluj Napoca – Oradea – Episcopia Bihor (frontieră) care presupune închideri totale de trafic, pe anumite tronsoane și reducerea capacității de transport pe altele

Compania Națională de Căi Ferate CFR S.A. implementează amplul proiect de reconstrucție și electrificare a liniei de cale ferată Cluj Napoca – Oradea – Episcopia Bihor (frontieră) care presupune închideri totale de trafic, pe anumite tronsoane și reducerea capacității de transport pe altele.

Începând cu data de 8 ianuarie 2024 operatorii de serviciu public de transport feroviar de călători Interregional Călători și Transferoviar Călători au introdus serviciile de autocare sau autobuze de înlocuire tren de călători.

Astfel, publicul călător, existent și potențial, se poate adresa operatorilor feroviari pentru a afla PROGRAMUL AUTOBUZELOR SAU AUTOCARELOR DE ÎNLOCUIRE, precum și alte condiții de transport:

– INTERREGIONAL CĂLĂTORI: https://interregional.ro/ro#contact sau la numărul de telefon 0264 -596775;

– TRANSFEROVIAR CĂLĂTORI: https:/transferoviarcalatori.ro/rosuport/relatii-cu-publicul sau la numărul de telefon 0238 – 434380;

– CFR CĂLĂTORI: https://www.cfrcalatori.ro/contact/ sau la numărul de telefon 021-9521;

Facem precizarea că autobuzele și autocarele de înlocuire tren vor permite reintroducerea unor servicii publice de transport oferite în cadrul mersului de tren care au fost suspendate în condițiile capacității de transport pe timpul lucrărilor de modernizare a infrastructurii, iar biletele vor fi achiziționate și prin canalele de vânzări ale operatorilor de transport feroviar, inclusiv din zonele fără trafic pe perioada lucrărilor.

Titlurile de călătorie feroviare rămân valabile, indiferent dacă călătoria începe, în mod tradițional, pe calea ferată și se continuă cu un astfel de serviciu de înlocuire sau începe, în noile condiții legale, cu serviciul de înlocuire și se continuă pe calea ferată.

Foto : facebook.com/primaria.campiaturzii

Distribuie pe:

Lasă un comentariu