Campia Turzii-Primarul Nicolae Lojigan a primit titulatura de ,,membru de onoare,, a Asociației Naționale a Cadrelor Militare în Rezervă și Retragere.

Campia Turzii-Primarul Nicolae Lojigan a primit titulatura de ,,membru de onoare,, a Asociației Naționale a Cadrelor Militare în Rezervă și Retragere.

Campia Turzii-Primarul Nicolae Lojigan a primit titulatura de ,,membru de onoare,, a Asociației Naționale a Cadrelor Militare în Rezervă și Retragere., Campia Turzii-Primarul Nicolae Lojigan a primit titulatura de ,,membru de onoare,, a Asociației Naționale a Cadrelor Militare în Rezervă și Retragere., Stiri Turda - MinaDeStiriDorin Nicolae LOJIGAN, om de onoare!

Campia Turzii-Primarul Nicolae Lojigan a primit titulatura de ,,membru de onoare,, a Asociației Naționale a Cadrelor Militare în Rezervă și Retragere., Campia Turzii-Primarul Nicolae Lojigan a primit titulatura de ,,membru de onoare,, a Asociației Naționale a Cadrelor Militare în Rezervă și Retragere., Stiri Turda - MinaDeStiriÎn săptămâna premergătoare Zilei Armatei României, domnul primar, Dorin Nicolae LOJIGAN a avut o întâlnire cu reprezentanții Filialei Locale Câmpia Turzii a Asociației Naționale a Cadrelor Militare în Rezervă și Retragere.

Campia Turzii-Primarul Nicolae Lojigan a primit titulatura de ,,membru de onoare,, a Asociației Naționale a Cadrelor Militare în Rezervă și Retragere., Campia Turzii-Primarul Nicolae Lojigan a primit titulatura de ,,membru de onoare,, a Asociației Naționale a Cadrelor Militare în Rezervă și Retragere., Stiri Turda - MinaDeStiriDistinșii militari în rezervă și retragere i-au conferit domnului primar titulatura de „membru de onoare” al asociației, pentru „merite deosebite în promovarea imaginii aviației militare”. Diploma a fost înmânată chiar de domnul comandor (r) Gheorghe MATEI, președintele filialei ANCMRR Câmpia Turzii.

Campia Turzii-Primarul Nicolae Lojigan a primit titulatura de ,,membru de onoare,, a Asociației Naționale a Cadrelor Militare în Rezervă și Retragere., Campia Turzii-Primarul Nicolae Lojigan a primit titulatura de ,,membru de onoare,, a Asociației Naționale a Cadrelor Militare în Rezervă și Retragere., Stiri Turda - MinaDeStiri„Această distincție mă onorează, în mod excepțional. Întotdeauna am avut o colaborare frumoasă cu militarii din Câmpia Turzii, fie ei activi sau în retragere. Le urez multă sănătate și pensie lungă tuturor membrilor ANCMRR Câmpia Turzii! De asemenea, le mulțumesc acestora pentru implicarea în asigurarea securității naționale și a Municipiului!” – Dorin Nicolae LOJIGAN, primarul Municipiului Câmpia Turzii.

Foto : facebook.com/primaria.campiaturzii

Distribuie pe:

Lasă un comentariu