Campia Turzii-persoana care a distrus si sustras elemente electrice de la trei puncte gospodaresti a fost identificata.

Campia Turzii-persoana care a distrus si sustras elemente electrice de la trei puncte gospodaresti a fost identificata.

Campia Turzii-persoana care a distrus si sustras elemente electrice de la trei puncte gospodaresti a fost identificata., Campia Turzii-persoana care a distrus si sustras elemente electrice de la trei puncte gospodaresti a fost identificata., Stiri Turda - MinaDeStiriIdentificat și tras la răspundere penală, pentru distrugerea punctelor gospodărești din oraș

Campia Turzii-persoana care a distrus si sustras elemente electrice de la trei puncte gospodaresti a fost identificata., Campia Turzii-persoana care a distrus si sustras elemente electrice de la trei puncte gospodaresti a fost identificata., Stiri Turda - MinaDeStiriÎn data de 28 ianuarie 2024, o persoană a distrus și sustras elementele electrice de închidere de la trei puncte gospodărești din Câmpia Turzii. Este vorba despre străzile Oțelarilor, Constructorilor, respectiv Piața Unirii, lângă Compania de Salubritate.

Campia Turzii-persoana care a distrus si sustras elemente electrice de la trei puncte gospodaresti a fost identificata., Campia Turzii-persoana care a distrus si sustras elemente electrice de la trei puncte gospodaresti a fost identificata., Stiri Turda - MinaDeStiriDin fericire, prin intermediul camerelor video de supraveghere, care sunt instalate în apropierea tuturor punctelor gospodărești, făptuitorul a fost identificat. Acesta este un bărbat de aproximativ 50 de ani, cu inițialele, C.D.. Instituția noastră a depus plângere penală, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de distrugere.

Campia Turzii-persoana care a distrus si sustras elemente electrice de la trei puncte gospodaresti a fost identificata., Campia Turzii-persoana care a distrus si sustras elemente electrice de la trei puncte gospodaresti a fost identificata., Stiri Turda - MinaDeStiriPrimăria Municipiului Câmpia Turzii condamnă orice act de vandalism, care duce la deteriorarea unor bunuri publice.

Campia Turzii-persoana care a distrus si sustras elemente electrice de la trei puncte gospodaresti a fost identificata., Campia Turzii-persoana care a distrus si sustras elemente electrice de la trei puncte gospodaresti a fost identificata., Stiri Turda - MinaDeStiriÎn acest context, reamintim cetățenilor importanța deosebită pe care o are închiderea, de fiecare dată, a punctelor gospodărești din municipiu. Un țarc închis înseamnă facturi mai mici!

Campia Turzii-persoana care a distrus si sustras elemente electrice de la trei puncte gospodaresti a fost identificata., Campia Turzii-persoana care a distrus si sustras elemente electrice de la trei puncte gospodaresti a fost identificata., Stiri Turda - MinaDeStiriChiar dacă sunt persoane care apelează la dumneavoastră să lăsați punctul gospodăresc deschis, nu faceți acest lucru! Prin responsabilitate, păstrăm intacte bunurile publice.

Foto : facebook.com/primaria.campiaturzii

Distribuie pe:

Lasă un comentariu