Campia Turzii-Mesajul lui Dorin Lojigan cu ocazia Zilei Educatiei.

Campia Turzii-Mesajul lui Dorin Lojigan cu ocazia Zilei Educatiei.

Educația este piatra de temelie a dezvoltării noastre individuale și a progresului societății în ansamblu

Ziua Internațională a Educației este prilejul perfect pentru a ne exprima recunoștința față de eforturile depuse de cadrele didactice, părinți și elevi în fiecare zi pentru a construi un viitor mai frumos pentru societate. În Municipiul Câmpia Turzii, suntem mândri de contribuția fiecărui actor la formarea tinerelor generații.

Educația nu este doar un proces în sălile de clasă, ci o călătorie continuă de descoperire, învățare și adaptare. Încurajez fiecare elev să-și urmeze pasiunile și să-și dezvolte potențialul la maximum. Pentru că ne pasă de evoluția lor, am investit sume considerabile în creșterea calității actului educațional, în toate școlile și grădinițele din municipiu.

Sărbătorim astăzi nu doar instituțiile noastre de învățământ, ci și aspirațiile, curajul și perseverența fiecărui elev în parte. Fiecare copil este o promisiune a viitorului nostru, iar educația este instrumentul care le deschide ușile către oportunități nesfârșite.

Stimați profesori și formatori, prin intermediul dumneavoastră, se clădesc noile generații pe care se va fundamenta comunitatea de la Câmpia Turzii în anii ce vor urma! Astăzi, de Ziua Internațională a Educației, vă spun un sincer „Mulțumesc!” pentru eforturile și implicarea de care dați dovadă, deoarece un elev care este îndrumat de dumneavoastră, mâine poate deveni decidentul unei țări întregi!

La Mulți Ani, tuturor celor implicați în actul educațional!

Dorin Nicolae LOJIGAN,

Primarul Municipiului Câmpia Turzii

Foto : facebook.com/primaria.campiaturzii

Distribuie pe:

Lasă un comentariu