Campia Turzii-ieri s-au implinit 150 de ani de transport feroviar in municipiu.

Campia Turzii-ieri s-au implinit 150 de ani de transport feroviar in municipiu.

Campia Turzii-ieri s-au implinit 150 de ani de transport feroviar in municipiu., Campia Turzii-ieri s-au implinit 150 de ani de transport feroviar in municipiu., Stiri Turda - MinaDeStiri150 de ani de transport feroviar la Câmpia Turzii

Campia Turzii-ieri s-au implinit 150 de ani de transport feroviar in municipiu., Campia Turzii-ieri s-au implinit 150 de ani de transport feroviar in municipiu., Stiri Turda - MinaDeStiriLa data de 14 august 1873 și-a început activitatea stația CFR din municipiul nostru.

Campia Turzii-ieri s-au implinit 150 de ani de transport feroviar in municipiu., Campia Turzii-ieri s-au implinit 150 de ani de transport feroviar in municipiu., Stiri Turda - MinaDeStiriSuntem încântați de faptul că marcăm acest moment istoric în dezvoltarea Municipiului Câmpia Turzii prin cele mai ample lucrări de reabilitare a stației CFR efectuate după 1989.

Campia Turzii-ieri s-au implinit 150 de ani de transport feroviar in municipiu., Campia Turzii-ieri s-au implinit 150 de ani de transport feroviar in municipiu., Stiri Turda - MinaDeStiriValoarea totală a investiției care se realizează la Câmpia Turzii este de 3.246.705 lei fără TVA. La finalul lucrărilor, preconizat pentru finele acestui an, vom avea la dispoziție o gară modernă, demnă de un nod feroviar-rutier așa cum este Câmpia Turzii.

Campia Turzii-ieri s-au implinit 150 de ani de transport feroviar in municipiu., Campia Turzii-ieri s-au implinit 150 de ani de transport feroviar in municipiu., Stiri Turda - MinaDeStiriDeblocarea fondurilor necesare investiției nu ar fi fost posibilă fără vizitele întreprinse la București și corespondența purtată de domnul primar, Dorin Nicolae LOJIGAN cu oficialii Ministerului Transporturilor!

Campia Turzii-ieri s-au implinit 150 de ani de transport feroviar in municipiu., Campia Turzii-ieri s-au implinit 150 de ani de transport feroviar in municipiu., Stiri Turda - MinaDeStiriTransportul feroviar a fost un factor-cheie în industria orașului nostru. De asemenea, perspectivele de dezvoltare ale Câmpia Turzii sunt influențate de starea de funcționare a Stației CFR și de viabilitatea liniilor ferate care ne leagă de marile orașe ale României!

Foto : facebook.com/primaria.campiaturzii

Distribuie pe:

Lasă un comentariu