Campanie de colectare a deseurilor electrice sambata la Turda.

Campanie de colectare a deseurilor electrice sambata la Turda.

Primaria Turda anunta :

,,O nouă campanie de colectare #DEEE la Turda, sâmbătă, 22 iulie !Campanie de colectare a deseurilor electrice sambata la Turda., Campanie de colectare a deseurilor electrice sambata la Turda., Stiri Turda - MinaDeStiri

Ce înseamnă #DEEE?

Orice aparat electric, electronic sau electrocasnic, baterii portabile, corpuri de iluminat, care nu mai sunt utilizate, intră în categoria DEEE (deșeuri de echipamente electrice și electrocasnice) și trebuie reciclate.

Campanie de colectare a deseurilor electrice sambata la Turda., Campanie de colectare a deseurilor electrice sambata la Turda., Stiri Turda - MinaDeStiriServiciul se adresează atât gospodăriilor individuale, cât și instituțiilor și firmelor private.

Campanie de colectare a deseurilor electrice sambata la Turda., Campanie de colectare a deseurilor electrice sambata la Turda., Stiri Turda - MinaDeStiriPentru firme / instituții se pune la dispoziție întreaga documentația necesară casării / scoaterii din gestiune și raportării către autoritatea națională responsabilă de protecția mediului.

Campanie de colectare a deseurilor electrice sambata la Turda., Campanie de colectare a deseurilor electrice sambata la Turda., Stiri Turda - MinaDeStiriPuteți preda deșeurile electrice apelând 0755 406 406 pentru ridicarea de la domiciliu sau sediu de firmă. De asemenea, puteți completa formularul online pentru a această solicitare: roecollect.ro/contact/– disponibil 24h/7zile.

Campanie de colectare a deseurilor electrice sambata la Turda., Campanie de colectare a deseurilor electrice sambata la Turda., Stiri Turda - MinaDeStiriLunar în fiecare a treia sâmbătă din lună se organizează această campanie de mediu în municipiul nostru.,,

Foto : facebook.com/PrimariaTurdaOficial

Distribuie pe:

Lasă un comentariu