Campania de vaccinare continua la nivel national.

Ca urmare a aparitiei vaccinului impotriva noului coronavirus in luna decembrie a anului abia trecut ,a inceput vaccinarea cadrelor medicale astfel ca , campania de vaccinare continua la nivel national si anul acesta.

Citeste aici https://minadestiri.ro/2020/12/29/s-a-lansat-platforma-pentru-vaccinare/

Intregul mapamond a fost ingenuncheat de un virus ucigas luand pe nepregatite lumea medicala fapt care a dus la accelerarea procesului obtinerii unui vaccin eficient.

Campania de vaccinare continua la nivel national., Campania de vaccinare continua la nivel national., Stiri Turda - MinaDeStiri

Rezultatul a fost ca,intr-un timp record , conlucrand la nivel mondial,specialistii au reusit sa puna la punct un vaccin eficient care are ca prim scop imunizarea unui procent cat mai mare a populatiei cat si atenuarea simtomelor grave sau fatale.

Campania de vaccinare continua la nivel national., Campania de vaccinare continua la nivel national., Stiri Turda - MinaDeStiri

Se stie,conform declaratiei producatorilor rezultate din aplicarea medicamentatiei pe voluntari , ca vaccinul este sigur iar efectele secundare sunt relativ putine.

Vezi si https://vaccinare-covid.gov.ro/

Important este ca populatia sa se comporte responsabil si fiecare sa luam , vis a vis de vaccinare , hotararea corecta, astfel incat sa ne protejam si sa ii protejam pe cei apropiati si nu numai.

Distribuie pe:

Lasă un comentariu