Borhotul ,oamenii noi si orbul gainii – vad doar ce le convine.

Borhotul ,oamenii noi si orbul gainii – vad doar ce le convine.

Citeste si asta : https://minadestiri.ro/sala-polivalenta-prinde-contur-unde-s-contestatarii-primarului/

Avem un oras ca oricare altul in care ,pe bani europeni sau guvernamentali, obtinuti de Matei Cristian si echipa sa ,se deruleaza nenumarate proiecte .

Zdrobindu-si adversarii la alegerile locale ,edilul ignora mocirla in care se zbate opozitia care-l improasca cu noroi si continua proiectele incepute in mandatul anterior.

Borhotul oamenii noi si orbul gainii - vad doar ce le convine., Borhotul ,oamenii noi si orbul gainii – vad doar ce le convine., Stiri Turda - MinaDeStiri

Oamenii astia noi ,tinand in brate mere transformate in borhot , multumiti cu gargara ieftina facuta pe facebook ,participa la sedintele Consiliului Local doar sa faca …figuratie.

In timp ce lucrarile de pe strada Libertatii continua, ignorate de onor opozitia turdeana ,reprezentantii lor din Consiliul Local voteaza ,aparati de anonimat, impotriva tuturor proiectelor propuse.

Borhotul ,oamenii noi si orbul gainii – vad doar ce le convine.

Plang pe facebook , distribuiti de familii intregi de conturi fake ,caci simpatizantii s-au saturat sa-i mai ajute , dar tac ca rahatul in iarba tremurand la simpla aparitie a lui Matei Cristian.

Ironizati si de site urile ce le-au facut campania electorala,cu care isi termina contractul in martie, facandu-se ca nu stiu ca doar banii dati la timp le-a facut loc in media ,trag tare sa nu piarda astfel timpul ramas pana contractul zboara.

Ei vad gropi in drumuri dar nu vad asfaltul impecabil pe Libertatii .

Ei vad ca munca la Sala Polivalenta s-a oprit din cauza vremii dar nu vad ca a reinceput in forta .

Ei cauta CV uri false dar nu stiu diferenta intre ANGAJAT si ADMINISTRATOR .

Borhotul ,oamenii noi si orbul gainii – vad doar ce le convine.

Ei vad toate defectele din lume ale celor din noile Consilii de Administratie dar nu au avut oameni pregatiti sa concureze cu acestia.

Ei vad ca s-au sistat competitiile la copii si amatori la fotbal dar nu vad ca activitatea clubului in zona aia a continuat pana la vacanta de iarna.

Ei vor sa conduca urbea dar nu inteleg ca cetatenii i-au trimis DEMOCRATIC la plimbare 4 ani .

Ei isi plimbau de lesa primarii prin Turda la alegeri dar nu realizeaza ca Matei Cristian a facut mai mult decat ei toti la un loc.

Ei arunca acuze spre Primar si spre cei din jurul sau dar nu au fost in stare sa dovedeasca nimic din ceea ce afirma , mintind si manipuland.

Ei si-au inselat electoratul care i-a trimis in Administratia Locala sa-i reprezinte folosindu-si functia pentru o vendeta personala cu edilul si oamenii sai.

Oamenii noi isi discrediteaza propriul presedinte care accepta situatia stiind cat de traseist este iar merele acre au o tentativa de presedinte dar nu mai au … partid.

Este evident astfel ca, realizand cat de slabi sunt colegii din opozitie , liderul rosu sa puna biciul pe ei si sa le spuna cand sa latre sau cand sa schelalaie .

Si in tot acest timp Matei Cristian isi vede de proiecte stiind ca e suficienta doar prezenta sa pentru ca jigaritii de catelusi sa-i linga pantofii.

Prapadeste-te de ras si aici : https://turdanews.net/articole/politica/74386-opozitia-de-pe-facebook-a-facut-in-pantaloni-in-plenul-sedintei-consiliului-local-turda-in-care-s-au-desemnat-reprezentantii-in-consiliile-de-administratie.html

Distribuie pe:

Lasă un comentariu