Borhotul da in clocot.Razboi total cu cetatenii.

Borhotul da in clocot.Razboi total cu cetatenii.

Este o onoare pentru un cetatean de rand sa fie la fel de hulit de catre frustratii din opozitie precum este hulit primarul unei urbe.

Cu atat mai mult cu cat vorbim despre Matei Cristian ,edilul care in 4 ani a facut mai mult decat toate administratiile trecute la un loc.

Merele putrede transformate in borhot urat mirositor se aliaza cu traseistii noi in politica sa atace oamenii de rand.

Asta inseamna ca site ul minadestiri.ro isi face treaba si devine o puternica competitie pentru altii mai vechi care fac totul sa blocheze stirile .

Pentru ca urmeaza perioada licitatiilor si orice competitor este periculos , ne dam mana si folosim conturi fake sa distribuie ineptiile debitate de un partid ce NU mai exista .

Borhotul da in clocot.Razboi total cu cetatenii.

Descoperim declaratii de averi false , distribuim falimentul unora sau gasim acte contrafacute , urmeaza sa numaram amantele si sa savuram destramarea unor familii.

Toate astea pentru ca nu ne balacim in aceaiasi mocirla in care v-a avortat mama blonda parasita de tatal marinar ,mama care tocmai a aflat ca s-ar putea sa infunde 12-15 ani de racoare.

Votantii pe care i-ati fraierit pentru propria voastra bunastare trebuie sa stie ca nu e bine sa se puna cu voi ca apar amante , falsuri sau te miri ce, daca schimba optiunea.

Asta promiteti voi,mere putrede , oamenilor vostri?

Vezi si asta : https://minadestiri.ro/la-turda-pmp-ataca-cetatenii/

Cat mai va trebuie sa intelegeti ca va zbateti cu cineva care nu are deloc standardele voastre mizere?

Sunteti niste oportunisti slabi care aveti nevoie de alte entitati sa va faca ,,scrierile,, pentru ca voi va balbaiti si cand scrieti .

Priviti aici cata ura trebuie sa fie in voi incat sa faceti, intr-un comunicat pe pagina partidului , atatea greseli de scriere :

Borhotul da in clocot.Razboi total cu cetatenii., Borhotul da in clocot.Razboi total cu cetatenii., Stiri Turda - MinaDeStiri

Rugati sa nu vi se mai DICTEZE ce sa scrieti ci sa va trimita textul GATA scris ca altfel platiti degeaba : INSOLVANBIL…FAMILEMNT ???

Mergeti la scoala si abia apoi ridicati privirea spre cei ce au facut carte in vremuri in care asta nu era o afacere.

In democratie majoritatea decide si minoritatea se supune iar pentru Ionatani pun si subtitrarea din romana in romana : INVINGATORII fac regulile iar INVINSII le respecta!!!

Cititi si aici : https://www.refleqtmedia.ro/featured/tentativele-de-seductie-a-pmp-sunt-luate-in-deradere-de-turdeni/

Distribuie pe:

Lasă un comentariu