Beneficiile apartenentei la Uniunea Europeana-sprijin pentru Romania de 33,9 milioane de euro pentru atenuarea daunelor provocate de seceta din 2022.

Beneficiile apartenentei la Uniunea Europeana-sprijin pentru Romania de 33,9 milioane de euro pentru atenuarea daunelor provocate de seceta din 2022.

Romania are sansa de a primi aproape 34 de milioane de euro din partea Uniunii Europene din Fondul de Solidaritate al Uniunii.

Cristina Burciu,deputat PNL :

Beneficiile apartenentei la Uniunea Europeana-sprijin pentru Romania de 33,9 milioane de euro pentru atenuarea daunelor provocate de seceta din 2022., Beneficiile apartenentei la Uniunea Europeana-sprijin pentru Romania de 33,9 milioane de euro pentru atenuarea daunelor provocate de seceta din 2022., Stiri Turda - MinaDeStiriComisia Europeană propune alocarea a 33,9 de milioane de euro pentru a oferi sprijin României în urma daunelor cauzate de seceta severă din vara anului 2022. Banii vor proveni din Fondul de solidaritate al Uniunii Europene (FSUE). Propunerea urmează să fie analizată de către autoritatea bugetară.

Dan Motreanu, europarlamentar PNL și prim-vicepreședinte PNL :

,,Sprijinul urmează să fie folosit pentru a acoperi o parte din costurile operațiunilor de urgență și de redresare. Sunt vizate repararea infrastructurii deteriorate, protecții pentru populație, asigurarea infrastructurii de prevenție și protejarea patrimoniului cultural, precum și operațiunile de curățare. Aceste operațiuni pot fi finanțate retroactiv, începând din prima zi a secetei.”

Foto : facebook.com/cristina.burciu.3

Distribuie pe:

Lasă un comentariu