Matei Cristian-avem ambitia ca aquaparkul din zona Stadionului sa fie gata pana in trimestrul III din 2024.

Avem ambitia ca aquaparkul din zona Stadionului din Turda sa fie gata pana in trimestrul III din 2024.

Asa cum i-a obisnuit pe turdeni si nu numai , Matei Cristian gandeste la nivel mare iar proiectele gospodarite de catre edilul Turzii au intotdeauna anvergura neobisnuita.

Vezi si : minadestiri.ro/matei-cristian-scrie-istorie-zi-de-zi

Zona Stadionului Municipal din Turda va fi transformata intr-un pol al sportului si agrementului , primarul Turzii punctand :

Pentru aquapark va începe construcția în scurt timp. Îl facem în zona stadionului, acolo unde noi am început să creem un pol sportiv și de agrement.

Lângă aquapark va fi și un bazin de înot olimpic, acolo se construiește și Sala Polivalentă. Locația o avem depusă la Comunitatea europeană pentru a fi edificat acest aquapark.

Investiția se ridică la aproximativ 32 de milioane de euro și se întinde pe 17 hectare, o suprafață dublă față de cea de la Nymphaea. (Cristian Matei).

Documentațiile preliminare necesare construcției acestui aquapark au fost finalizate și după dezbaterea și votarea Planului Urbanistic Zonal va fi lansată licitația de execuție.

Matei Cristian mai spune ca exista deja toate elementele legale pentru ca acest proiect grandios sa devina realitate :

Avem studiul de fezabilitate finalizat și avem PUZ-ul pentru toată zona respectivă.

Lansăm acest PUZ în dezbatere publică, după care vom trece la avizări, în rest având pregătit totul pentru a putea lansa licitația.

Eu zic că undeva la mijlocul anului 2024, toamna lui 2024, acest aquapark ar trebui să fie finalizat.

Foto : gazetadecluj.ro

Distribuie pe:

Lasă un comentariu