Autoritatile arunca responsabilitatea pe umerii cadrelor didactice-scoala se va face fata in fata daca cel putin 60% dintre profesori sunt vaccinati.Nu mai conteaza rata incidentei in localitati.

Autoritatile arunca responsabilitatea pe umerii cadrelor didactice si anunta prin Klaus Iohannis ca scoala se va face fata in fata daca cel putin 60% dintre profesori sunt vaccinati.

Nu mai conteaza rata incidentei in localitati si nici gradul de vaccinare al elevilor.

Revezi asta : https://minadestiri.ro/ieri-au-inceput-scoala-elevii-din-clasele-terminale/

Ministerul Educatiei impreuna cu Ministerul Sanatatii fac eforturi pentru a aduce fizic elevii la scoala.

Pentru asta se va propune ca ,indiferent de incidenta infectarii in localitati , scoala sa se faca fizic numai daca profesorii sunt vaccinati in procent de cel putin 60% in caz contrar scoala va continua online.

Este o fortare indirecta a cadrelor didactice sa se vaccineze uitand insa ca ,copiii transmit virusul iar in actualul val patru au fost foarte afectati.

Daca in ianuarie si septembrie 2021 s-au deschis scolile iar rezultatul a fost ca si din acest motiv infectarile au crescut, parintii spun ca este absurd sa astepti rezultate diferite facand aceleasi erori.

Conform epidemiologilor riscul pandemic creste odata cu reinceperea scolii de luni iar sanatatea copiilor ar trebui sa primeze in fata factorului politico-educativ.

Citeste aici : https://stiriturda.net/scoala-va-continua-cu-prezenta-fizica/?swcfpc=1

Distribuie pe:

Un comentariu la „Autoritatile arunca responsabilitatea pe umerii cadrelor didactice-scoala se va face fata in fata daca cel putin 60% dintre profesori sunt vaccinati.Nu mai conteaza rata incidentei in localitati.”

Lasă un comentariu