Matei Cristian-astazi sarbatorim Ziua Imnului National.

Astazi sarbatorim Ziua Imnului National.

Ca in fiecare an , Administratia Locala acorda respectul cuvenit versurilor Imnului National.

Revezi si aici : minadestiri.ro/mesajul-edilului-matei-cristian

Matei Cristian :

,,Astăzi sărbătorim Ziua Imnului Național, iar astfel avem prilejul de a ne reaminti valorile pe care ni le-au lăsat moștenire înaintașii noștri.

Imnul este simbolul național care ne insuflă sentimentul solidarității și mândria de a fi români. Ca cetățeni ai României, astăzi, dar și în fiecare zi, trebuie să ne cinstim simbolul național, să-l cântăm cu mândrie, amintindu-ne toate reușitele, actele de curaj, momentele grele, dar și victoriile acestui popor. Solidaritatea națională și respectul față de țară sunt sentimentele care trebuie să ne însoțească de la mic la mare, indiferent de locul unde ne aflăm.

Așadar, haideți să ne onorăm acest important simbol al neamului și să ascultăm cu tot sufletul versurile imnului ,,Deșteaptă-te, române!”, ca pe veșnice îndemnuri la unitate, iubire față de semeni, respect și dăruire a tot ceea ce avem noi mai bun pentru dezvoltarea orașului și a țării.

La mulți ani Imnului Național!

Astazi sarbatorim Ziua Imnului National., Matei Cristian-astazi sarbatorim Ziua Imnului National., Stiri Turda - MinaDeStiriLa mulți ani, România!,,

Sursa foto : facebook.com/MateiCristianOctavian

Distribuie pe:

Lasă un comentariu