Asfaltarea drumului județean 103I( DJ 103G) Platou- Cheile Turzii a fost finalizată

Asfaltarea drumului județean 103I, Asfaltarea drumului județean 103I( DJ 103G) Platou- Cheile Turzii a fost finalizată, Stiri Turda - MinaDeStiri

𝐂𝐨𝐧𝐬𝐢𝐥𝐢𝐮𝐥 𝐉𝐮𝐝𝐞𝐭𝐞𝐚𝐧 𝐚 𝐟𝐢𝐧𝐚𝐥𝐢𝐳𝐚𝐭 asfaltarea drumului județean 103I( DJ 103G) Platou- Cheile Turzii

Consiliul Județean Cluj a finalizat lucrările de asfaltare pe drumul județean 103I (DJ 103G) Platou – Cheile Turzii, lucrări executate în vederea îmbunătățirii calității drumului și a condițiilor de circulație.


𝐀𝐥𝐢𝐧 𝐓𝐢𝐬̦𝐞, 𝐩𝐫𝐞𝐬𝐞𝐝𝐢𝐧𝐭𝐞𝐥𝐞 𝐂𝐨𝐧𝐬𝐢𝐥𝐢𝐮𝐥𝐮𝐢 𝐉𝐮𝐝𝐞𝐭𝐞𝐚𝐧 𝐂𝐥𝐮𝐣: ”𝐸 𝑜 𝑣𝑒𝑠𝑡𝑒 𝑏𝑢𝑛𝑎 𝑝𝑒 𝑐𝑎𝑟𝑒 𝑜 𝑑𝑎𝑚 𝑐𝑙𝑢𝑗𝑒𝑛𝑖𝑙𝑜𝑟 𝑠𝑖, 𝑖𝑛 𝑔𝑒𝑛𝑒𝑟𝑎𝑙, 𝑧𝑒𝑐𝑖𝑙𝑜𝑟 𝑑𝑒 𝑚𝑖𝑖 𝑑𝑒 𝑝𝑒𝑟𝑠𝑜𝑎𝑛𝑒 𝑐𝑎𝑟𝑒, 𝑎𝑛 𝑑𝑒 𝑎𝑛, 𝑎𝑙𝑒𝑔 𝑠𝑎 𝑣𝑖𝑧𝑖𝑡𝑒𝑧𝑒 𝑢𝑛𝑢𝑙 𝑑𝑖𝑛𝑡𝑟𝑒 𝑐𝑒𝑙𝑒 𝑚𝑎𝑖 𝑠𝑝𝑒𝑐𝑡𝑎𝑐𝑢𝑙𝑜𝑎𝑠𝑒 𝑜𝑏𝑖𝑒𝑐𝑡𝑖𝑣𝑒 𝑡𝑢𝑟𝑖𝑠𝑡𝑖𝑐𝑒 𝑎𝑙𝑒 𝑗𝑢𝑑𝑒𝑡𝑢𝑙𝑢𝑖, 𝑅𝑒𝑧𝑒𝑟𝑣𝑎𝑡𝑖𝑎 𝑛𝑎𝑡𝑢𝑟𝑎𝑙𝑎 𝐶ℎ𝑒𝑖𝑙𝑒 𝑇𝑢𝑟𝑧𝑖𝑖”.

Vezi și: Consiliul județean a finalizat asfaltarea DJ 107L Turda-Petrestii de Jos

Asfaltarea drumului județean 103I( DJ 103G) Platou- Cheile Turzii a fost finalizată


Anterior asfaltării au fost executate lucrări constând în frezarea zonelor afectate, plombarea gropilor cu îmbrăcăminte asfaltică, tratarea burdușirilor și a tasărilor, refacerea terasamentelor, curățarea șanțurilor și a rigolelor, înlocuirea podețelor, tăierea vegetației și a lăstărișului din vecinătatea carosabilului.
În urma finalizării asfaltării, de pe acest sector de drum au fost extrase carote, de către un laborator specializat, pentru verificarea calității stratului de asfalt, respectiv a grosimii şi a consistenței acestuia.


În vederea completei finalizări a lucrărilor de întreținere, pe acest sector de drum urmează a mai fi realizate șanțuri și acostamente în zonele unde situația o impune, precum și racordarea drumului județean la drumurile laterale și la parcarea de pe platoul Cheilor Turzii.

Sursa: Consiliul județean Cluj

Distribuie pe:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *