FOTBAL-Artur Podar promoveaza din nou in Liga 3 cu Sticla Ariesul Turda.A trecut la ,,golaveraj,, de Pandurii Targu Jiu.

Artur Podar promoveaza din nou in Liga 3 cu Sticla Ariesul Turda , trecand la ,,golaveraj,, de Pandurii Targu Jiu.

Chiar daca clubul turdean a retrogradat in sezonul trecut din cauza unor probleme organizatorice impletite cu unele de ordin sportiv , conducerea clubului a reusit sa il ajute pe Artur Podar sa ,,promoveze,, inca odata in Liga 3.

Vezi si : minadestiri.ro/play-out-ul-seriei-a-ix-a-a-actualei-editii-a-ligii-a-iii-a-a-fost-unul-al-extremelor-pentru-trupa-turdeana

Chemat din nou la echipa cand aceasta se scufunda , tehnicianul turdean si-a luat in serios rolul de presedinte/antrenor si , impreuna cu cei din Consiliul Director a facut toate diligentele catre FRF pentru ca echipa sa evolueze tot in liga 3 in sezionul 2022-2023.

Clubul turdean poate profita de situatia grea a Pandurilor din Targu Jiu care , la implinirea a 60 de ani de existenta , sunt pusi in situatia de a se retrage din Liga 3.

Intrucat Sticla Ariesul Turda a pregatit din timp licenta pentru a fi acceptata in Liga 3 , se pare ca , odata cu renuntarea celor de la Targu Jiu , se elibereaza un loc intre cele 100 de echipe iar cei care au primii dreptul la acest loc sunt turdenii.

In toata perioada trecuta dupa finalul editiei trecute , conducerea si-a facut treaba , centrul de copii si juniori avand de 3 saptamani o activitate intensa iar licentierea fiind introdusa la FRF in timp util.

Se pare ca va urma o perioada agitata in care clubul trebuie sa isi rezolve problemele administrative in paralel cu creionarea unui lot de jucatori compatibil cu Liga 3.

Aceasta ,,promovare,, se datoreaza incapatanarii conducerii si Administratiei Locale ca Turda sa aiba echipa macar la nivelul Ligii 3 cu perspective in viitor de mai mult.

Foto : facebook.com/artur.podar

Distribuie pe:

Lasă un comentariu