Artur Podar este demis de la Sticla-conducerea ii reproseaza rezultatele deosebit de slabe din cele cinci partide oficiale.

In urma rezultatelor deosebit de slabe avute de Sticla Ariesul Turda , sub comanda lui Artur Podar, in aceasta editie de campionat ,conducerea clubului l-a demis pe tehnicianul turdean.

Primul esec al lui Artur Podar a fost eliminarea din Cupa Romaniei de catre eterna rivala Sanatatea Cluj iar demiterea sa a survenit tot in urma unei partide in compania virusilor verzi.

Vezi si : https://minadestiri.ro/sticla-ariesul-turda-a-jucat-ieri-in-cupa-romaniei/

Tehnicianul turdean a reusit contra performanta de a acumula doar un punct din dousprezece posibile in campionat iar acest fapt , coroborat cu eliminarea din Cupa Romaniei , au dus la incetarea mandatului sau la carma echipei turdene.

Chiar daca la ultimul meci turdenii au fost echipa mai buna rezultatul a fost un semi esec iar egalul de 1-1 nu a fost pe placul conducerii , fiind singurul punct castigat de Sticla in editia noua de campionat.

Conducerea clubului nu a perfectat nici un angajament cu un alt antrenor iar pentru o perioada , interimatul pe banca tehnica , va fi asigurat de catre secundul Florin Pampea ajutat , cel mai probabil , de experimentatii Simi Cocoara si ALex Savu.

Sticla se va deplasa vineri la Ungheni unde ii asteapta o partida foarte dificila in compania unei formatii pe val , cu rezultate foarte bune in actuala editie de campionat.

Pe acelasi subiect : https://stiriturda.net/patru-infrangeri-din-patru-meciuri-oficiale-pentru-artur-podar/?swcfpc=1

Distribuie pe:

Lasă un comentariu