Liga a III a-Ariesul Turda se deplaseaza azi la Ungheni.Artur Podar trebuie sa acumuleze puncte.

Ariesul Turda se deplaseaza azi la Ungheni., Liga a III a-Ariesul Turda se deplaseaza azi la Ungheni.Artur Podar trebuie sa acumuleze puncte., Stiri Turda - MinaDeStiri

Ariesul Turda are o deplasare grea la Ungheni azi unde va intalni o formatie cu un inceput foarte bun de campionat si multe goluri inscrise.

De partea turdenilor Artur Podar are nevoie de puncte pentru a se incadra in targetul trasat de catre conducerea clubului.

Reciteste asta : https://minadestiri.ro/artur-podar-ramane-antrenorul-ariesului-turda/

Dupa patru etape disputate in actuala editie ,turdenii au acumulat doar un punct clasandu-se pe penultimul loc iar tehnicianul turdean are misiunea de a debloca jucatorii si de a acumula puncte.

Presiunea pusa asupra antrenorului si a jucatorilor poate avea rezultate negative insa conducerea spera ca antrenorul va gasi formula cea mai eficienta pentru a aduce puncte la Turda din aceasta confruntare.

Avand in vedere ca majoritatea jucatorilor sunt tot cei care au avt o evolutie spectaculoasa in returul campionatului trecut exista mari sanse ca echipa sa-si indeplineasca obiectivul propus.

Vezi si : https://stiriturda.net/artur-podar-isi-atinge-scopul-sticla-nu-pierde-la-reghin/?swcfpc=1

Distribuie pe:

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *