Liga a 4 a-situatia la varful clasamentului se complica.Ariesul Mihai Viteazu pierde derby ul cu Vulturii Mintiul Gherlii si depinde de jocul rezultatelor.

Ariesul Mihai Viteazu pierde derby ul cu Vulturii Mintiul Gherlii si depinde de jocul rezultatelor.

Vezi aici : minadestiri.ro/ariesul-mihai-viteazu-pierde-derby-ul-cu-vulturii-mintiul-gherlii

Pentru Ariesul Mihai Viteazu a fost al treilea joc in care nu reuseste sa inscrie iar gazdele derby ului de sambata au profitat de forma slaba a acesteia si,inscriind pe final,au castigat cu un 1-0 meritat.

Vulturii Mintiul Gherlii ocupa totusi doar locul 2 in clasament,la 3 puncte sub Ariesul Mihai Viteazu insa gherlenii au un joc mai putin.

Victoria Viisoara a castigat acasa jocul cu Unirea Iclod si urca din nou pe podium iar Unirea Tritenii de Jos inving cu 4-1 Academia de Fotbal Floresti.

Tot in week end,Speranta Jucu invinge afara cu 1-0 la Atletic Olimpia Gherla in timp ce Viitorul Garbau surclaseaza acasa pe cei de la Minerul 1947 Ocna Dej 2 cu scorul de 5-2.

Sricla Ariesul Turda ramane cea mai in forma echipa a sezonului de primavara castigand derby-ul cu Viitorul Mihai Georgescu,ramanand fara infrangere in primele 4 etape disputate in 2023.

Foto : arenavalceana.ro

Distribuie pe:

Lasă un comentariu