Ariesul Mihai Viteazu a primit vizita celor de la Sporting Apahida.

Liga a IV a a continuta cu partide programate ieri iar Ariesul Mihai Viteazu a primit vizita celor de la Sporting Apahida.

Vezi si :https://minadestiri.ro/ariesul-mihai-viteazu-castiga-la-viisoara/

Daca pana in minutul 16 Apahida a avut 3 ocazii la poarta gazdelor , prima ocazie a gazdelor a aparut doar in minutul 19 , care insa a ramas fara efect pe tabela de marcaj.

Apahida deschide scorul in minutul 20 dupa o lovitura libera executata impecabil de Bondor iar scorul devinea 0-1.

Dupa primirea golului baietii lui Valentin Sandru au devenit mai coerenti insa mai siguri pe ei au fost tot oaspetii care au intrat la cabine cu un avantaj de un gol.

Citeste si asta : https://stiriturda.net/etapa-foarte-buna-pentru-echipele-din-zona-noastra/?swcfpc=1

Repriza a doua debuteaza cu gazdele mai hotarate iar in min 54 Dan Stefan rateaza din careu pentru ca in faza imediat urmatoare sa rateze Apahida.

Ariesul Mihai Viteazu a primit vizita celor de la Sporting Apahida.

In minutul 68 Buglea suteaza de la mare distanta ,mingea este deviata dar portarul oaspetilor scoate in extremis in corner pentru ca in minutul 80 Dan Stefan sa mai rateze odata din cativa metri.

Apahida a incercat sa tina mingea departe de poarta sa si a reusit asta pana in minutele de prlungiri cand la un fault asupra lui Dan , Mihai Viteazu beneficiaza de o lovitura de pedeapsa iar scorul devine 1-1.

S-a terminat 1-1 iar Mihai Viteaza ramane pe pozitia a II a a clasamentului ligii a IV a.

Distribuie pe:

Lasă un comentariu