Aproape patru milioane de persoane vaccinate complet-au primit fie ambele doze fie doar una singura.

Aproape patru milioane de persoane vaccinate complet, Aproape patru milioane de persoane vaccinate complet-au primit fie ambele doze fie doar una singura., Stiri Turda - MinaDeStiri

Aproape patru milioane de persoane vaccinate complet-au primit fie ambele doze fie doar una singura.

Pana luni seara 3.997.752 de persoane au facut schema completa de vaccinare in timp ce peste 4,5 milioane primisera doar prima doza.

Vezi aici : https://minadestiri.ro/doctorul-valeriu-gheorghita-despre-imunizare/

In randul celor 3.997.752 de persoane cele mai multe au primit schema completa formata din doua doze de la Pfizer ,Moderna sau AstraZeneca insa unii au facut vaccinarea cu o singura doza de la Johnson&Johnson.

Valeriu Gheorghita a precizat :

Din 27 decembrie, până pe data de 7 iunie, au fost în total vaccinate cu cel puţin o doză 4.457.688 de persoane, din care, cu schemă completă de vaccinare, adică fie cu două doze, fie o singură doză, sunt aproape 4.000.000 de persoane, mai exact 3.997.752 de persoane.

Coordonatorul CNCAV a spus ca referitor la numarul cetăţenilor străini care au fost vaccinaţi de la debutul campaniei de vaccinare, până la acest moment sunt 24.679 de persoane vaccinate cu cel puţin o doză, din care 13.694 au finalizat schema de vaccinare.

Citeste si asta : https://stiriturda.net/dr-valeriu-gheorghita-imunitatea-obtinuta-dupa-vaccinare-dureaza-cel-putin-un-an/?swcfpc=1

Distribuie pe:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *