Apel către cetățeni din partea primăriei!

, Apel către cetățeni din partea primăriei!, Stiri Turda - MinaDeStiri

Primăria Turda a emis un comunicat prin care atrage atenția că multe spații verzi din oraș sunt lăsate în paragină. Dacă ne dorim un oraș european este de datoria fiecăruia să se implice și să mențină curățenia!

Primăria Turda

❗ Primăria Municipiului Turda și Poliția Locală somează proprietarii să își îngrijească spațiile verzi din proximitatea proprietăților pe care le dețin!
👉 Proprietarii de terenuri și Asociațiile de proprietari de pe raza municipiului Turda trebuie să desfășoare activități de igienizare și să efectueze periodic operațiuni de salubrizare a spațiilor din proximitatea locuinței. De asemenea, în conformitate cu prevederile art. 1 din H.C.L. nr. 199, privind buna gospodărire a municipiului Turda, instituțiile publice, agenții economici și alte persoane juridice de pe raza municipiului Turda, au obligația să respecte măsurile stabilite de Consiliul Local Turda pentru asigurarea igienei publice și curățeniei în municipiul Turda.
Din păcate, însă, foarte multe spații verzi sunt lăsate în paragină sau sunt transformate în locuri de depozitare a deșeurilor. În această săptămână au loc ample acțiuni de identificare a acestor terenuri insalubre care sunt un factor de risc pentru sănătatea noastră a tuturor și sunt un minus foarte mare pentru imaginea orașului.
După ce sunt identificate terenurile neîngrijite, proprietarii sunt somați să remedieze cât mai repede situația, în caz contrar fiind aplicate sancțiunile prevăzute: ➡ https://cutt.ly/Jg5B9qG
🤝 Vă mulțumim tuturor celor care se implică în acțiunile de igienizare, precum și celor care ne-au semnalat problemele întâlnite și îi rugăm să facă în continuare acest lucru.
Curățenia orașului depinde de noi toți!
Împreună #păstrămTurdaCurată #Responsabilitate #PrimăriaMunicipiuluiTurda
Distribuie pe:

Lasă un comentariu