Apa potabila furnizata in sistem centralizat-beneficiar va fi satul Ghirisul Roman.

Apa potabila furnizata in sistem centralizat, Apa potabila furnizata in sistem centralizat-beneficiar va fi satul Ghirisul Roman., Stiri Turda - MinaDeStiri

Apa potabila furnizata in sistem centralizat-beneficiar va fi satul Ghirisul Roman.

Pagina https://www.facebook.com/cjcluj anunta :

𝐒𝐚𝐭𝐮𝐥 𝐆𝐡𝐢𝐫𝐢𝐬𝐮𝐥 𝐑𝐨𝐦𝐚𝐧 𝐯𝐚 𝐛𝐞𝐧𝐞𝐟𝐢𝐜𝐢𝐚, 𝐢𝐧 𝐢𝐧𝐭𝐞𝐠𝐫𝐚𝐥𝐢𝐭𝐚𝐭𝐞, 𝐝𝐞 𝐚𝐩𝐚 𝐩𝐨𝐭𝐚𝐛𝐢𝐥𝐚 𝐟𝐮𝐫𝐧𝐢𝐳𝐚𝐭𝐚 𝐢𝐧 𝐬𝐢𝐬𝐭𝐞𝐦 𝐜𝐞𝐧𝐭𝐫𝐚𝐥𝐢𝐳𝐚𝐭

Președintele Consiliului Județean Cluj, domnul Alin Tişe, a semnat certificatul de urbanism necesar derulării proiectului de extindere a alimentării cu apă potabilă în satul Ghirișul Român, comuna Mociu.

În prezent, sistemul de alimentare existent în localitatea Ghirișul Român nu asigură furnizarea apei decât pentru o parte a gospodăriilor.

În acest context, pentru alimentarea locuințelor care nu beneficiază de apă potabilă în sistem centralizat, este necesară o extindere a rețelei de apă pe o lungime de aproximativ 4.000 de metri.

Sunt vizate, astfel, atât gospodăriile situate în zonele mai izolate ale satului, cât și cele care vor fi edificate de-a lungul drumului național DN 16 înspre comuna Căianu, unde sunt perspective de dezvoltare a zonei. Investiția de extindere a conductei de apă va fi realizată de Primăria comunei Mociu.

După finalizarea lucrărilor, rețeaua va fi preluată în sistem centralizat de către Compania de Apă Someș S.A., operator regional în cadrul căruia Consiliul Județean Cluj este acționar majoritar și care asigură serviciile de alimentare cu apă potabilă și distribuție a apei uzate în peste 280 de localități urbane și rurale din județele Cluj, Sălaj și Mureș.

𝐀𝐥𝐢𝐧 𝐓𝐢𝐬𝐞, 𝐩𝐫𝐞𝐬𝐞𝐝𝐢𝐧𝐭𝐞𝐥𝐞 𝐂𝐨𝐧𝐬𝐢𝐥𝐢𝐮𝐥𝐮𝐢 𝐉𝐮𝐝𝐞𝐭𝐞𝐚𝐧 𝐂𝐥𝐮𝐣:

„𝘌 𝘶𝘯 𝘯𝘰𝘶 𝘱𝘢𝘴 𝘪𝘯𝘢𝘪𝘯𝘵𝘦 𝘴𝘱𝘳𝘦 𝘰𝘣𝘪𝘦𝘤𝘵𝘪𝘷𝘶𝘭 𝘢𝘴𝘶𝘮𝘢𝘵, 𝘢𝘤𝘦𝘭𝘢 𝘥𝘦 𝘢 𝘢𝘵𝘪𝘯𝘨𝘦 𝘤𝘢𝘵 𝘮𝘢𝘪 𝘤𝘶𝘳𝘢𝘯𝘥 𝘱𝘳𝘰𝘤𝘦𝘯𝘵𝘶𝘭 𝘥𝘦 100% 𝘳𝘢𝘤𝘰𝘳𝘥𝘢𝘳𝘦 𝘭𝘢 𝘢𝘱𝘢 𝘪𝘯 𝘪𝘯𝘵𝘳𝘦𝘨 𝘫𝘶𝘥𝘦𝘵𝘶𝘭. 𝘌𝘴𝘵𝘦 𝘧𝘰𝘢𝘳𝘵𝘦 𝘪𝘮𝘱𝘰𝘳𝘵𝘢𝘯𝘵 𝘤𝘢 𝘵𝘰𝘵𝘪 𝘤𝘭𝘶𝘫𝘦𝘯𝘪𝘪 𝘴𝘢 𝘱𝘰𝘢𝘵𝘢 𝘣𝘦𝘯𝘦𝘧𝘪𝘤𝘪𝘢 𝘥𝘦 𝘢𝘤𝘦𝘭𝘦𝘢𝘴𝘪 𝘤𝘢𝘵𝘦𝘨𝘰𝘳𝘪𝘪 𝘥𝘦 𝘴𝘦𝘳𝘷𝘪𝘤𝘪𝘪 𝘦𝘥𝘪𝘭𝘪𝘵𝘢𝘳𝘦, 𝘪𝘯𝘥𝘪𝘧𝘦𝘳𝘦𝘯𝘵 𝘥𝘦 𝘻𝘰𝘯𝘢 𝘪𝘯 𝘤𝘢𝘳𝘦 𝘭𝘰𝘤𝘶𝘪𝘦𝘴𝘤“.

Vezi asta : https://minadestiri.ro/o-noua-investitie-in-infrastructura-de-alimentare-cu-apa-potabila-la-cluj/

Distribuie pe:

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *