Anomalii în Consiliul Local al Turzii.

Trăim vremuri ciudate la nivel de Municipiu si asta întrucât constatăm frecvent anomalii în Consiliul Local al Turzii.

Se pare că ,în timp ce Matei Cristian și-a întărit locul de lider incontestabil al executivului ,conducând o majoritate locală legitimată de alegătorii turdeni , la nivel de ,,opoziție,, președintele PSD Turda este recunoscut ca masculul alfa al grupării ,,Gică contra,, din Consiliul Local.

Vezi și : https://minadestiri.ro/2020/12/21/la-turda-usr-multumiri-publice-pentru-psd/

Acest lucru a devenit evident la ultima ședință a executivului în care gruparea USR a urmat fără comentarii sugestia presedintelui PSD de a ieși din deliberări , acceptând aproape tacit retorica acestuia.

Gestul acestora a fost imitat de cei rămași din PMP care însă au părut totuși surprinși de inițiativa trandafirului roșu fapt ce duce la concluzia că aceștia nu-si găsesc locul nici în opoziție.

Poate te interesează și : https://www.dcnews.ro/usr-anunta-ca-va-sustine-un-proiect-psd_725162.html

Anomalii în Consiliul Local al Turzii.

Așa cum știm însă , in lumea politică este posibilă orice răsturnare de situație , dar e șocant ca la nivel de urbe cvasi coaliția din opoziția formată din USR/PLUS+PSD+PMP să fie condusă fără crâcnire de către PSD .

Așa stând lucrurile , dacă președintele PSD va conduce această uniune a contestatarilor lui Matei Cristian și va absorbi în timp USR/PLUS și PMP în ograda PSD atunci , cu siguranță traseismul politic va fi ridicat la nivel de artă.

Sursă foto : https://www.facebook.com/ciortea.razvan/photos

Distribuie pe:

Lasă un comentariu