Ambasadorul Republicii Franceze in Romania primit de presedintele Consiliului judetean Timis.

Ambasadorul Republicii Franceze in Romania primit de presedintele Consiliului judetean Timis.

𝐓𝐢𝐦𝐢𝐬̦𝐮𝐥 𝐬𝐮𝐬𝐭̦𝐢𝐧𝐞 𝐜𝐨𝐧𝐭𝐢𝐧𝐮𝐚𝐫𝐞𝐚 𝐜𝐨𝐥𝐚𝐛𝐨𝐫𝐚̆𝐫𝐢𝐢 𝐜𝐮 𝐫𝐞𝐠𝐢𝐮𝐧𝐢 𝐝𝐢𝐧 𝐅𝐫𝐚𝐧𝐭̦𝐚 𝐢̂𝐧 𝐝𝐨𝐦𝐞𝐧𝐢𝐮𝐥 𝐚𝐟𝐚𝐜𝐞𝐫𝐢𝐥𝐨𝐫 𝐬̦𝐢 𝐚𝐥 𝐜𝐮𝐥𝐭𝐮𝐫𝐢𝐢

Ambasadorul Republicii Franceze in Romania primit de presedintele Consiliului judetean Timis., Ambasadorul Republicii Franceze in Romania primit de presedintele Consiliului judetean Timis., Stiri Turda - MinaDeStiri Președintele Consiliului Județean Timiș, Alin Nica, a primit vizita E.S. Nicolas Warnery, ambasadorul Republicii Franceze în România, care a sosit la Palatul Administrativ împreună cu o delegație formată din reprezentanți ai mediului cultural și de business francez.

Ambasadorul Republicii Franceze in Romania primit de presedintele Consiliului judetean Timis., Ambasadorul Republicii Franceze in Romania primit de presedintele Consiliului judetean Timis., Stiri Turda - MinaDeStiri Relațiile Timișului cu parteneri din Hexagon au o lungă istorie și se derulează, sub diverse forme, în special în domeniile social, economic, cultural și al sănătății.

Ambasadorul Republicii Franceze in Romania primit de presedintele Consiliului judetean Timis., Ambasadorul Republicii Franceze in Romania primit de presedintele Consiliului judetean Timis., Stiri Turda - MinaDeStiri Discuțiile s-au axat pe oportunitățile de colaborare care există la nivel administrativ și de afaceri, în acest moment în Timiș funcționând aproape 230 de investiții de origine franceză.

Ambasadorul Republicii Franceze in Romania primit de presedintele Consiliului judetean Timis., Ambasadorul Republicii Franceze in Romania primit de presedintele Consiliului judetean Timis., Stiri Turda - MinaDeStiri S-au identificat mai multe direcții de dezvoltare, în special în ce privește transformarea sistemului de sănătate, educație, mediu sau restaurarea monumentelor de patrimoniu. Totodată, președintele Alin Nica și-a exprimat interesul de colaborare cu regiuni din Franța în aplicarea noilor tehnologii, modernizarea agriculturii, revitalizarea turismului și valorificarea potențialului economic al zonei din jurul Timișoarei.

Ambasadorul Republicii Franceze in Romania primit de presedintele Consiliului judetean Timis., Ambasadorul Republicii Franceze in Romania primit de presedintele Consiliului judetean Timis., Stiri Turda - MinaDeStiri „Avem foarte multe de construit împreună, mai ales în perioada imediat următoare”, a declarat președintele A. Nica cu prilejul întâlnirii, în timp ce E.S. Warney s-a arătat încântat de spiritul multicultural al urbei de pe Bega, experiență pe care o doreste impartasita si cu colectivitatile.

Foto : facebook.com/cjtimis

Distribuie pe:

Lasă un comentariu