Ambasadorul Germaniei in vizita la Cluj Napoca-intâlnirea a avut loc în Sala de Sticlă a Primăriei municipiului Cluj-Napoca.

Ambasadorul Germaniei a fost in vizita la Cluj Napoca unde a fost primit de catre prefectul Clujului Tasnadi Szilard , de catre primarul Emil Boc si de catre vicepresedintele CJ Cluj , István Vákár.

Vezi si : https://minadestiri.ro/noul-ambasador-al-japoniei/

Pagina Prefecturii Cluj titreaza :

Ambasadorul Germaniei in vizita la Cluj Napoca., Ambasadorul Germaniei in vizita la Cluj Napoca-intâlnirea a avut loc în Sala de Sticlă a Primăriei municipiului Cluj-Napoca., Stiri Turda - MinaDeStiriAmbasadorul Germaniei in vizita la Cluj Napoca., Ambasadorul Germaniei in vizita la Cluj Napoca-intâlnirea a avut loc în Sala de Sticlă a Primăriei municipiului Cluj-Napoca., Stiri Turda - MinaDeStiriPrefectul județului Cluj, domnul Tasnádi István-Szilárd, a participat astăzi la întrevederea ocazionată de vizita la Cluj-Napoca a E.S. dl Peer Gebauer, ambasadorul Republicii Federale Germania în România, care a fost însoţit de doamna Sonja Gebauer, șefa Secției de cultură, educație și minoritate germană a ambasadei.

Ambasadorul Germaniei in vizita la Cluj Napoca., Ambasadorul Germaniei in vizita la Cluj Napoca-intâlnirea a avut loc în Sala de Sticlă a Primăriei municipiului Cluj-Napoca., Stiri Turda - MinaDeStiri Întâlnirea a avut loc în Sala de Sticlă a Primăriei municipiului Cluj-Napoca, în prezența domnului primar Emil Boc, gazda evenimentului, și a domnului István Vákár, vicepreședintele Consiliului Județean Cluj.

Ambasadorul Germaniei in vizita la Cluj Napoca., Ambasadorul Germaniei in vizita la Cluj Napoca-intâlnirea a avut loc în Sala de Sticlă a Primăriei municipiului Cluj-Napoca., Stiri Turda - MinaDeStiri E.S s-a aflat la Cluj-Napoca pentru prima dată de la momentul preluării mandatului, care a avut loc în luna august 2021.

Cei trei oficiali români au prezentat potențialul în ceea ce priveşte dezvoltarea pe plan local, evidenţiind buna colaborare existentă între instituții.

Totodată, discuțiile s-au axat asupra importanței dezvoltării relațiilor bilaterale în domeniul inovării, digitalizării, educației și culturii, pr

Foto : https://www.facebook.com/PrefecturaCluj

Distribuie pe:

Lasă un comentariu