Razvan Chereches-am trecut de la ingrijorare la resemnare disperata.

Am trecut de la ingrijorare la resemnare disperata., Razvan Chereches-am trecut de la ingrijorare la resemnare disperata., Stiri Turda - MinaDeStiri

Profesorul de sanatate publica de la UBB , Razvan Chereches, spune ca a trecut de la ingrijorare la resemnare disperata.

Reciteste : https://minadestiri.ro/razvan-chereches/

Cifrele anuntate zilnic de autoritati ii intaresc convingerea ca s-a gresit cu relaxarile de la inceputul verii si ca prognoza pandemica este ingrijoratoare recomandand vaccinarea :

În al 12-lea ceas, ar trebui insistat cu vaccinarea şi impuse restricţii masive de mişcare la nivel naţional, pentru că nu avem probleme doar într-o anumită regiune. Lăsat liber pentru vaccinţi cu verificări intense din partea poliţiei. Toată Poliţia trebuie mobilizată, să verifice şi să legitimeze certificatul verde. În rest, absolut tot să fie resticţionat la minim, pentru că problemele pe care le avem acum sunt datorate unei transmisii comunitare masive.

Vaccinaţi-vă cât de repede posibil şi până în momentul în care vaccinul a devenit valabil, respectiv două săptămâni după a doua doză, purtaţi mască în permanenţă, păstraţi distanţa faţă de celelalte persoane şi de câte ori vedeţi pe cineva cu masca sub nas sau fără mască, îndepărtaţi-vă, astfel încât să fiţi în siguranţă. Cam asta e tot ce se poate face, din perspectiva noastră, a cetăţenilor.

Acesta a adaugat :

Sincer, am depăşit faza de îngrijorare. Acum am un fel de îngrijorare resemnată.

Suntem într-o situaţie în care măsurile care ar fi trebuit să fie luate, nu s-au luat. Suntem ca şi atunci când a venit zăpada peste noi. Suntem toţi înzăpeziţi, pe marginea drumului, nu putem ieşi din case şi Guvernul ne spune – staţi liniştiţi că în curând o să avem autorităţi care să se ocupe de situaţie.

Deci, trebuie să ne descurcăm singuri. Echivalentul lopeţii care ar trebui să o folosim pentru zăpadă, acum e vaccinul.Deci, ar trebui ca oamenii să înceteze să mai asculte sfaturile unor persoane care sunt fie dezinformate, fie răuvoitoare, pentru că obţin influenţă şi bani de pe urma împrăştierii de zvonuri false şi să asculte sfatul medicilor infecţionişti, epidemiologi şi specialişti de sănătate publică.In celelalte ţări, frica de ace, care e o frică prevalentă, a fost abordată şi au fost oferite metode extrem de simple de rezolvare, adică poţi să porţi căşti şi să asculţi o melodie care îţi face plăcere, să te uiţi în altă parte în acel moment, inclusiv meditaţia.

Sunt metode care te ajută să treci peste frica de ace. Faptul că la noi, inclusiv în clipuri, mesaje, au fost utilizate seringi, e o dovadă a faptului că am ignorat această frică, care este un obstacol important.

Vezi si asta : https://stiriturda.net/razvan-chereches-eliminarea-pragului-de-6-la-1000-de-locuitori-pentru-continuarea-scolii-fata-in-fata-nu-este-sustinuta-stiintific/?swcfpc=1

Distribuie pe:

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *